Grensverleggende update aan mijn sponsors

Mijn hoofdsponsor is een zeer geslaagde ondernemer, maar bovenal leer ik hem kennen als een mooi en rijk mens.

Een wederzijds contact legde de verbinding tussen ons, omdat deze persoon voelde dat de tijd en het moment klopte om ons twee bij elkaar te brengen.

Na de eerste ontmoeting vroeg mijn sponsor (to become) of ik mijn volledige verhaal en doel wilde vertellen. Na dit tweede contactmoment zei hij: “Je bevestigt mijn eerste indruk. Jij klopt. Het klopt. Dit is bijzonder.”

En zo kan ik een jaar lang zonder onderbreking in Ghana verblijven. Geen enkele verplichting anders dan die aan mezelf en mijn wens verder te bouwen zoals het voelt. En als het aan mij ligt: ook voorbij dit ene jaar.

Deze week schreef ik hem een update. Ik schreef zonder na te denken. Gewoon wat ik wilde vertellen in dat moment.

Teruglezend is het mooi om te merken hoe open de interactie is na slechts twee ontmoetingen, omdat de verbinding tussen ons ‘het potentieel en mens-zijn’ is. Niet ik die de wereld aan het helpen ben met grote woorden of doelen. Niet ik die wat neer te zetten heb.

Maar ik als mens en wat ik voel dat ik te doen heb in het verlengde daarvan. En ik zie vooral ook de verandering in mezelf terug: ik ben gegroeid van de professional/prestatie voorop naar mens voorop. De mens die ik hoorde te worden. Wat dat betreft is het een nogal grensverleggende update, een echte Talent Beyond Limits update 😉

Wat mij betreft is het bedrag nu al in waarde verdubbeld, omdat mijn aanwezigheid hier al het verschil maakt voor zo veel mensen. Ik zei eens tegen …. (naam): “Als ik kan gaan waar ik voel dat ik te zijn heb, ben ik een bron van zuiverheid en helderheid voor ieder ander mens”.

En dat is inmiddels realiteit. Jullie hebben het mede mogelijk gemaakt dat ik me echt vrij kan voelen en op deze manier optimaal waarde kan toevoegen voor elk mens dat ik hier ontmoet. Het klopt. En ik hoor hier te zijn.

Ook ontving ik de eerste hartverwarmende en persoonlijke reacties van mensen in Nederland die geïnspireerd worden door de mensen die ik in beeld breng en door wat ik schrijf. En die dat proberen toe te passen in hun leven in Nederland. Dit deel ik ook weer met mensen hier en ik zie hoe ook dat inspirerend werkt. Dit is exact de wederkerigheid en de verbinding van mens tot mens die ik altijd voor ogen had.

Je woordkeuze in je mail “ik ben benieuwd of het van de grond komt”, was een interessante, omdat ik precies die week voelde dat er veel beweging was. “Het is al van de grond” was dan ook mijn eerste reactie op die woorden.

Inmiddels ben ik aan het opbouwen op 5 plekken. Alle plekken waarheen en waarmee ik energie voel stromen en een verbinding voel.

Ik blijf terug keren naar de feedback die ik ontving:

  • Klopt wat ik doe volledig met wie ik ben?
  • Hoe ben/maak ik het verschil met wie ik ben en wat ik doe? Zowel hier als elders in de wereld? 

Het potentieel is er zeker en ook ik heb alle vertrouwen. De grootste uitdaging voor mezelf is nu echt voor altijd mijn prestatie-drive uit te zetten. Enkel nog zuiver te zijn en te voelen waarheen ik te bewegen heb. En ik geloof dat dat aardig lukt 😉.

De reactie van mijn sponsor op deze update was:

Heel mooi om te horen hoe jij je hart en pad volgt. Dit leidt zonder enige twijfel tot het mooiste…

Ik ben benieuwd of ook dat realiteit wordt…..Ik voel in ieder geval dat zijn woorden net zo kloppen als ik hier ben….

IMG-20151101-WA0014

Meer achtergrond over deze sponsoring en wat ik doe in Ghana via deze (en alle andere) blogs:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s