Resultaten 2010-2016

RESULTATEN 2010-2016

  • prototyping met 6 co-creative partners,
  • begeleiden van 5 social business start-ups,
  • opleiden van 50 jonge leiders,
  • begeleiden van > 500 jonge talenten naar de volgende stap in hun leven,
  • ontwikkeling van een ‘talent-based model voor werkgelegenheid en welzijn’ via de projecten die ik begeleidde

Best innovative social business plan contributing to the Millennium Goals
In de Millennium Venture Competition (2010) won ik de prijs voor ‘Best innovative social business plan contributing to the Millennium Goals’ . De geldprijs van €15.000, beschikbaar gesteld door Rabobank, besteedde ik aan Talent Beyond Limits. Het plan richtte zich op het creëren van jeugdwerkgelegenheid in het Noorden van Ghana.

1 van de eerste 25 Nieuwe Business modellen in Nederland
In 2013 is Talent Beyond Limits, via wetenschappelijk onderzoek door Professor Dr. Jan Jonker, Radboud Universiteit Nijmegen, geselecteerd als 1 van de eerste 25 Nieuwe Business modellen in Nederland. Hiermee werd het een voorbeeld hoe meer financieel duurzaam gewerkt en georganiseerd kan worden in de sector internationale samenwerking.

Co-auteur van het boek “Duurzaam Denken Doen 2011 – 2035” – thema Leiderschap
Ik schreef mee aan dit inspiratieboek voor onze gezamenlijke toekomst