Innerlijke transformatie en healing; Ga jij mee op reis in de hartkracht van Afrika?

Door: Carole Donkers

VOOR WIE
Deze reis is geschikt voor al zelfbewuste mannen en vrouwen die zichzelf op een diepgaander niveau willen leren kennen en aan gaan. Mensen die toe zijn aan een echte shift van binnenuit. Dit zijn enkele profielen van mensen die je voor gingen:

 • Je leidt het leven dat je wilde: die mooie carrière (al dan niet zelfstandig), dat geweldige huis, die schitterende kinderen (of juist niet), genietend van reizen en al het moois dat het leven te bieden heeft, maar toch… er mist iets, er knaagt iets
 • Als ondernemer doe je wat je leuk vindt en ben je financieel succesvol, maar je wordt niet meer echt uitgedaagd. Je hebt alles wel zo’n beetje gedaan
 • Je bent voor jezelf begonnen als ondernemer, maar bent in de vrijheid die je nu hebt nog zoekende naar de maximale verbinding tussen wie je bent en wat je doet
 • Je staat op het punt je vaste baan te verlaten, of hebt dat net gedaan, en je wilt begeleiding bij het vinden van de richting die echt bij jou past


CONTEXT WAARIN JE REIST

Ik werk met de context, natuur en mensen van Afrika om jou naar de essentie van jezelf te begeleiden en een krachtige, innerlijke transformatie in jou op gang te brengen. Tijdens deze reis openen we ‘de portal van je hart’ en leer je de stem van je hart kennen. We maken een eerste stap in het volgen van je stem en het leven in je hart.

Ik ben oprichter van Talents 4 Humanity in Ghana. In de interactie met het talent waarmee ik leef en werk, ontmoet je jezelf. Met hun passie en gedrevenheid om hun dromen te realiseren en bij te dragen aan een betere wereld – op basis van het hebben van nagenoeg niets – zijn ze een spiegel. Een spiegel die je zal confronteren met wie jij zelf bent en waar je zelf voor staat. Deze pionierende ondernemers en change makers zijn een krachtige katalysator voor de veranderingen die jij wel zou realiseren… maar wellicht (nog) niet doet.

We reizen met publiek vervoeren en verblijven in basic accommodaties. De omstandigheden brengen je uit je comfortzone. Je krijgt te maken met gevoelens van onzekerheid en projectie. Je onbewuste gedragspatronen – vaak belemmerend – komen naar de oppervlakte. In interactie met de werkelijkheid van mijn leven krijg je inzicht in de onbewuste, geconditioneerde gedachten en gedragingen die jou belemmeren om je volledige potentieel te worden. Om jouw ‘ware’ zelf te zijn. De vraag die beantwoord wordt: Wat heb jij te doen om meer vanuit flow en vanuit je passie, hartkracht en talent te kunnen leven, ondernemen en delen?

WAT ER GEBEURT TIJDENS ONZE REIS
Samen creeren we een vrije en open ruimte die jou aanmoedigt om te zijn, te voelen, te ervaren, te dromen en te visualiseren in interactie met de mensen, de energie en het leven in Ghana. We onderzoeken alles dat naar boven komt en in jou leeft. En we doen dat met liefde. Vanuit inzicht in, acceptatie en waardering voor jezelf in alles dat jou heeft gevormd, is het mogelijk om bewuste keuzes voor nieuw gedrag te maken. Gedrag dat is afgestemd op wie jij in wezen bent.

Door samen met mij op reis te zijn in mijn leven in Ghana:

 • Voel ik waar jij bent op jouw levenspad
 • Zie en spiegel ik jouw potentieel
 • Ontdek je wie jij in wezen bent, onder de persoon die het leven van jou gemaakt heeft/voor jou ingevuld heeft
 • Open ik je daar waar je (eventueel) blokkades hebt die je groei belemmeren
 • Zet ik je opnieuw in je innerlijke kracht
 • Breng ik je in verbinding met de wijsheid van je hart
 • Ontdek je jouw unieke pad dat leidt tot de realisatie van datgene waar jij werkelijk, en diep van binnen, naar verlangt

PROGRAMMA VAN DAG TOT DAG
Het programma is bewust niet van ochtend tot avond voor je uitgewerkt. Er is veel ruimte on te laten ontstaan wat te ontstaan heeft. In jou, tussen ons en in de interactie met het leven in Ghana. 

In de loop der jaren heb ik met vallen en opstaan geleerd om resultaten te bereiken in “de kracht van de African flow”. Dit is een totale tegenhanger van “het vooruit geplande en overactieve leven in Nederland”. Juist “in de ruitme van het niet weten” komen de mooiste ervaringen en mensen op je pad met de meest krachtige resultaten voor jou.

Ieder mens is anders en elk lichaam reageert anders op een reis en op omstandigheden. In de rush van het leven vergeten we vaak echt contact te maken met ons lichaam; het vehikel dat ons elke dag weer draagt in datgene dat we voor ogen hebben. We onderzoeken wat jouw lichaam nodig heeft op dit moment in Ghana. Op deze wijze vergroten we jouw lichaamsbewustzijn en het contact met je gevoel.

Dag 1 Reis Europa – Accra met overnachting in Accra
Dag 2 Aankomst in Tamale, het leven en de cultuur snuiven
Dag 3 Interactie met onze Talents 4 Humanity in Tamale
Dag 4 Reis naar ‘The Greenhouse’ in Karimenga
Dag 5 Ervaren dorpsleven en Organic Farm – connectie met jezelf en natuur
Dag 6 Ervaren dorpsleven en Organic Farm – connectie met jezelf en natuur *
Dag 7 Reis Karimenga – Tamale, afronding
Dag 8 Reis naar Accra met vlucht in de avond of vlucht volgende dag

*Een 10-daagse reis brengt je naar Wa, in Upper-West Ghana, waar ik je in verbinding breng met ‘indigenous Africa’. Dit doen we via talent Povee Mwintombo. Hij verzorgt speciaal voor jou culturele activiteiten (Pobee Mintombo Poetry) in combinatie met creatieve programma’s voor kinderen (Literati Creations).
*Desgewenst kun je je verblijf combineren met een rondreis door andere delen van Ghana. Ik kan je in contact brengen met lokale reisagenten die je hiermee kunnen helpen.

De eerste dagen
Dag 1: Reis en Aankomst in Accra
Je komt in de avond aan. Voor de eerste nacht wacht je een gemoedelijke en persoonlijke accommodatie voor je, gerund door het Jamaicaans-Engelse echtpaar Brandon en Sonia. Hun guesthouse ligt op ongeveer 50 minuten rijden van het vliegveld. Uitgaande dat je het hier naar je zin hebt, kom verblijf je hier ook de laatste dag/nacht weer.

Dag 2: Ochtend – Naar het Noorden
In de ochtend vertrek weer naar het vliegveld voor je vlucht naar Tamale.

Dag 2: Middag – Aankomst en settelen Tamale
Ik sta je op te wachten in Tamale en vanaf dat moment mag je het lekker over je heen laten komen….

Mijn werkwijze:

 • Jij staat centraal en geeft input voor de wijze waarop ik met jou mee reis. Ik werk met wat er is en wat zich aan dient.
 • Ik heb een holistische aanpak, wat betekent dat ik gelijktijdig werk op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
 • Ik raak je waar jij op dat moment bent in jouw leven en dat is altijd leidend in hoe ik vervolgens met je werk en welk resultaat bereikt wordt.
 • De verbinding die ik met je maak is blijvend en zal jouw innerlijke groei versnellen wanneer je mij actief volgt.
 • Bovengenoemde is een indicatie van wat ik doe/ kan gebeuren, maar is natuurlijk geen garantie. Het hangt ook af van wat jij wenst, wat je ervaart gedurende de reis en wat ik bij je waarneem.

REISDATA 2018 en 2019
De standaard reisdata zijn afgestemd op de maan. De maanenergie heeft sterke invloed op ons leven zonder dat we ons daar bewust van zijn. Je leert werken met de cyclus van de maan op een locatie waar de kracht van de natuur voelbaar is. Tijdens de Nieuwe Maan begeleid Carole je in visualiseren van je dromen, het zetten van intenties en het uitnodigen van veranderingen via actie. Tijdens de Volle Maan concentreren we ons op alles dat je los te laten hebt, omdat het je niet langer dient in het leven dat je wilt leiden.

2019:
17 – 24 januari 2019                                     24 september –   1 oktober 2019
31 januari -7 februari 2019                           9 oktober –     16 oktober 2019
15 – 22 februari 2019                                    24 oktober –  1 november 2019
2 – 9 maart 2019                                          8 november – 15 november 2019
17 – 24 maart 2019                                   22 november – 29 november 2019

Heb je een verzoek voor een andere datum of wil je deze reis liever samen met anderen maken? (€ 1.295,- v.a. 3 personen). Neem contact op voor de mogelijkheden: hartkrachtnu@gmail.com


HET TRAJECT

1. Vragenlijst:
Omdat we een intensieve reis gaan maken samen en ik wil garanderen dat jij in mij de juiste begeleider kiest, vraag ik je om een vragenlijst in te vullen. Dit kost jou maximaal 10 minuten van je tijd.

Op basis van de vragenlijst kan ik een inschatting maken of ik de juiste begeleider voor jou ben. Je ontvangt altijd bericht met de reden waarom niet of een uitnodiging voor een intake van +/- 20 minuten (via skype).

In de intake voelen en ontdekken we samen of we de juiste match zijn voor elkaar en of je klaar bent voor een shift in je leven.

Na boeking ontvang je praktische informatie die je helpt je reis voor te bereiden.

2. Kick-off:
Ongeveer 2 weken voor je reis naar Ghana, heb ik graag een kick-off contact moment met je via skype. Ik verbind me dan met jou en de informatie die ik ontvang, gebruik ik om het definitieve programma samen te stellen. We kijken onder andere naar waar je op dat moment hebt, wat je zou willen dat de reis je brengt, wat je wilt ontwikkelen in jezelf en wat verder ter tafel komt.

3. Reis in Ghana

4. Integratie in Nederland
Wat deze reis krachtig maakt, is dat er veel gebeurt in jou in een korte tijd. De uitdaging voor jou is vervolgens om al je ervaringen en inzichten ook werkelijk door te vertalen in je leven in Nederland. Dit is het proces van weten naar toepassen en is een fase op zichzelf. Je ontvangt een handleiding van mij bij vertrek uit Ghana, maar het is aan jou om de shift volledig te integreren in je leven. Een stimulans en energie boost van mij helpt daar zeker bij.

Vier weken na terugkeer in Nederland hebben we een contact moment via skype om te ‘checken’  hoe het je vergaat. Centraal staan de vragen: Wat heb je al kunnen veranderen en hoe? Welke uitdagingen kom je tegen en waarom?

KOSTEN
De kosten zijn € 1.795,- voor de 6 dagen in het Noorden.

Dit bedrag is inclusief:

 • Ondersteuning vooraf in het regelen van de reis, continue reisbegeleiding en persoonlijke begeleiding in Ghana en alle reis- en verblijfkosten gedurende de dagen in het Noorden van Ghana.
 • Intake, kick-off sessie en re-boost bij terugkeer in Nederland

Dit bedrag is exclusief:
Vliegticket, visa, inentingen, hotel bij aankomst/vertrek in Accra, ophaalservice/taxi in Accra, reis Zuid-Noord Ghana per bus of vliegtuig.

Betaling is mogelijk in twee termijnen: 50% per direct en 50% maximaal 4 weken voor vertrek. Zodra je eerste betaling binnen is, is de reis definitief en worden de accommodaties geboekt.  

REFERENTIES:
“It was a very intense and impressive journey I had with Carole. It was so beautiful to see Ghana through her eyes. To experience how she moves there, what people surround her and what type of energy she receives. Her purity in every moment gave me a mirror on the themes I had to work on in myself. I will never forget the inspiring meetings I had with the people Carole already touched with her personality, presence and ability to lighten up the lives of everyone she meets. I wish many people will follow!” – Sandra, Life Explorer on a Joy Mission, South-Africa

“I was triggered by one of Carole’s posts on Facebook. I got curious and wanted her to guide me in living life as my true Self. Being with her I experienced a very strong field of energy in and around Carole. She has a very powerful energy with which she works whilst she embraces you with it. Her focus was completely on me. She created the trust and safe space in which I could allow everything to take place as I needed in that moment. Because of this I was able to fully surrender to it.

“Through Carole’s guidance I could accelerate my own inner process. The journey gave me so much insight in where I am blocking myself. It also let me feel what is not visible for me, but is there anyways. This has further increased my Self-awareness. Carole specified very well and clearly what she sensed and checked that with me. She is doing this in an appropriate way and with full dedication. After the journey, I was able to integrate the experiences into real life and I have taken beautiful steps since then”, Mieke, entrepreneur, Netherlands

“The journey with Carole was very special and incredibly transformative for my mental, emotional and physical well-being. In short time, I received so many important life lessons that I still keep with me. I joined out of curiosity based on the positive stories I had heard about Carole and because I wanted to overcome some personal issues. She listened attentively, senses the deeper meaning beneath my words and asked questions that challenged me to self-reflect. She guided me towards identifying the root causes of those issues and how to address them in my daily life. By the end, I experienced that my heart and mind were transformed, refreshed and prepared to face the world with renewed energy” – Marina, Educator, Italy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s