Terugblik op “Reis in de Kracht van Afrika” met Annaliza

Door: Carole Donkers

FB_IMG_1539757149772Ruim vier maanden geleden maakte ondernemer Annaliza samen met mij haar “Reis in de Kracht van Afrika”, een reis van innerlijke heling en transformatie. Tijd om eens van haar te horen hoe ze hierop terugkijkt.

Wat was je reden om deze reis met mij te willen (durven) maken?
Tijdens onze eerste ontmoeting was ik gelijk onder de indruk van jouw verhaal. Vooral ook de manier waarop je verbaal uiting geeft aan je gevoel en hoe je je ervaringen beschrijft. Mijn eerste reactie daarop was dat ik dat graag van dichtbij wilde ervaren. Ik wilde zelf zien hoe jij je droom leeft.

Hoe heb je het contact met mij tijdens de reis ervaren?
Als heel persoonlijk, veilig, vertrouwd en natuurlijk

Wat was het directe resultaat van mijn input aan jou?
Dat ik dieper ging kijken in mezelf, naar wat ik nu echt wil en bedoel

Hoe heb je het contact met de mensen waarmee ik werk ervaren?
Als héél bijzonder. Allemaal sterke individuen en ieder op zijn eigen manier. Allemaal mensen met een eigen persoonlijkheid en helemaal zichzelf. Ik heb genoten van de verhalen, het samenzijn en samen werken.

Hoe heeft de reis (mede) je leven veranderd? Wat is/doe je nu anders dan voor de reis?
Ik ben me vele malen bewuster van mijn eigen gedrag, heb een eigen spiegel gekregen. Ik durf me kwetsbaarder op te stellen. Ik kan situaties makkelijker loslaten en mensen laten zijn zoals zij zijn.

Het voelt als de start van een reis die ik nog moet beginnen. Beetje cryptisch, maar zo voelt het. Ik ga de werkelijke impact pas later zien.

Hoe zou je mij aan anderen promoten als facilitator van deze ervaringsreis naar je ware zelf?
Als iemand die zich echt in jou en jouw situatie inleeft. Iemand die niet 1 of zijn/haar manier van begeleiden heeft, maar kijkt naar wie ze voor zich heeft en wat ze daar mee kan. Iemand die van binnenuit coacht.

Hoe zou je ’Reis in de Kracht van Afrika’ aan anderen promoten?
Als een geweldige ervaring. Als een veilige manier van reizen waar je normaal niet komt. Als een echte reis, waarin je reist, leeft, slaapt en eet als een local. Als een detox reis. Als een reis zonder de middelen die wij denken nodig te hebben voor een gelukkig leven (telefoon, internet, elektriciteit). Als een ‘zonder spiegel’ reis: elke dag opstaan als mijn natuurlijke zelf zonder bezig te zijn met ‘hoe representatief zie ik er vandaag uit?

Ben jij, net als Annaliza, een ambitieuze en prestatiegerichte vrouw die haar leven goed voor elkaar heeft? Ben jij er aan toe om buiten je comfortzone te ontdekken wat het leven nog meer kan zijn? Dan is de “Reis in de Kracht van Afrika” voor jou;
Klik hier voor meer informatie over “Reis in de Kracht van Afrika”. 
Klik hier voor een overzicht van alle diensten “Leven vanuit Hartkracht”

IMG_0213v2

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s