E-boek: Echt leven in Rijkdom

ECHT LEVEN IN RIJKDOM is een weergave van mijn innerlijke proces van ‘ascentie’; een proces van innerlijke transformatie en heling leidend tot een leven in hoger bewustzijn en een complete verandering van mijn staat van zijn. Je kunt het vergelijken met een rups die totaal transformeert tot vlinder. Die, voorbij haar tijd, de cocon openbreekt om uit te kunnen vliegen als een k/prachtig wezen. Een nieuw leven tegemoet. 

FB_IMG_1556891452783

Via 80 korte teksten neem ik je mee op mijn reis in de thema’s: Leven, Loslaten, Ware Zelf, Spirituele Liefde, Ik-Wij, Eenheid en Nieuw Leven. Sommige teksten passen in meerdere thema’s.

Het is een reis waarin ik het leven voluit beleef en leer kennen door steeds meer los te laten. Voorbij mijn gemaakte zelf – mijn buitenkant – kom ik in contact mer mijn ware, authentieke, pure innerlijke zelf. In een eenzame tocht – weg bewegend van alles dat ‘gewoon’ is – ontdek ik hoe ik me werkelijk verhoud tot de wereld om me heen. Ik begin te ervaren hoe ik weer kan verbinden met anderen. Als mijn ware zelf blijken intermenselijke ontmoetingen vele malen rijker en omvattender. Vanuit een krachtige connectie met mijn individualiteit groei ik naar een verbinding met het collectief en het universele. Een gevoel van eenheid met alles. Steeds regelmatiger voel ik een lichte, nieuwe energie door me heen stromen. De energie waar mijn Hogere Zelf mee in verbinding staat. Die mijn woorden, gedachten en handelen steeds vaker stuurt en voor mij echt leven in rijkdom is.

Probeer tijdens het lezen niets te begrijpen. Neem de tijd. Stel je open voor de woorden. Laat ze landen. Wellicht zijn er woorden die jou raken. Een boodschap die waarde heeft voor jou op dit moment in het leven. Die connectie is alles voor mij.

ECHT LEVEN IN RIJKDOM is te verkrijgen door € 10,- over te maken op rekening: C. Donkers Coaching | NL82 TRIO 0198 3024 52 o.v.v. Talents 4 Humanity. Als je het bewijs van betaling mailt naar mij via talents4humanity@gmail.com, stuur ik je uiterlijk twee dagen na ontvangst het e-boek toe. Dankjewel!

IMG-20171011-WA0008

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: