INSIGHTS INSIDE |Minder zweverig graag!

DE VRAAG “Wat ben ik?”heeft me jarenlang beziggehouden. Van anderen hoorde ik vaak dat ik “een zoeker” ben. Het is een van de vele “etiketjes” die op me geplakt werden om mij te kunnen plaatsen. Zelf geef ik de voorkeur aan het woord “ontdekkingsreiziger”. Ik houd van de ontdekking van mezelf in alles dat ik ben. Van het bevragen van het leven in alles dat het is. Door steeds meer ruimte te geven aan het plezier dat ik daarin heb, ontving ik de antwoorden in een steeds diepere laag van mijn wezen.

WAT IK duikend in deze diepten doormaakte, leerde ik kennen als de processen die horen bij mijn keuze voor een levenspad van zelfrealisatie. Innerlijke heling en transformatie zijn hier onderdeel van. Met veel vallen, opstaan en weer doorgaan, leidde dit pad me naar een leven in hoger bewustzijn. Tot een complete verandering van mijn staat van zijn. Je kunt het vergelijken met een rups die transformeert tot vlinder. Die, voorbij haar tijd, de cocon openbreekt om uit te kunnen vliegen als een k/prachtig wezen. Een nieuw leven tegemoet.

IK LEERDE dat ik via de diepste lagen van mezelf de hoogste frequenties van energie kan opvangen. Het gaat dan om de meetbare frequenties die nu actief zijn in het elektromagnetische veld rondom de aarde. Het is de universele intelligentie waar we allemaal onderdeel van zijn. Niet iedereen voelt dit in de mate dat ik dat doe. In de connectie met deze energie beantwoord ik sinds enkele weken de vraag “Wat ben ik” met:

Ik ben een multidimensionaal wezen van Licht. Hier op aarde met een universele hogere missie.

De universele hogere missie is het maken van onze unieke zielsreis terug naar Huis, naar de Bron van al het leven. En haar bestemming in volle glorie te leven; het puurste en helderste Licht te zijn.

Onze persoonlijke missie geven we allemaal op onze unieke wijze uiting via de creatieve zelfexpressie van onze ziel.

Op haar unieke, eigen-wijze draagt mijn ziel bij aan het herstellen van de oorspronkelijkheid van balans van het leven. Op het niveau van individu, collectief en natuur.” 

Carole Donkers
In de flow van creatie

ZO. DAT IS GEUIT. “Wat minder zweverig graag!” Een bekende, harde stem in mijn hoofd zet me aan om bovenstaande tekst te selecteren en deleten. De stem van het deel van mij dat ik mijn ziel noem, klinkt rustig en beslist vanuit de diepte; “Heb vertrouwen dat nu de tijd is om te uiten wat in jou leeft. Om in volledigheid aanwezig te zijn.”


TOT ENKELE JAREN GELEDEN zou ik zonder twijfel geluisterd hebben naar de stem in mijn hoofd. Er is nogal wat innerlijk werk aan vooraf gegaan om in het vertrouwen dat zich via mijn ziel uit, te kunnen acteren. Ik heb nogal wat kritiek, oordeel en afwijzing mogen ontvangen als ik deelde wat in me leefde. Die ervaringen voel ik nu weer dwars door de tijd en ruimte van vele levens- en tijdslijnen, heen gaan. Alle herinneringen die nog (onbewust) in mij leven, staan opnieuw als een onoverbrugbaar obstakel voor me.

GELUKKIG WEET IK inmiddels exact hoe hier doorheen te breken. Dat kan door alle blokkade(s) recht in de ogen te kijken. Door te vragen wat het me wil vertellen. Door te voelen wat het potentieel is als ik eraan voorbij durf te gaan.

In volledigheid aanwezig zijn. Omdat het mag en kan.

DOOR ZO PUUR en zuiver mogelijk te vertellen hoe “het” allemaal voor mij is in het leven, leid, bekrachtig en erken ik mezelf nu dan toch echt in volledigheid. Hiermee lost ook de blokkade volledig op. Het potentieel is een heerlijke en open ruimte. Ik dans er rond met een enorme blijheid. Het is een plek waar ik nog niet eerder geweest ben. Het is weer een nieuwe laag in de diepte die zich opent. Er ligt een ongebaand pad voor me. Ik mag opnieuw vanalles ontdekken! Licht en luchtig dans ik verder op het natuurlijke ritme van alles dat het leven is. Opnieuw is alles perfect in elk moment, omdat alles klopt precies zoals het is.

DIT PERFECTE RITME volgend, deel ik de creatie die ik vervolgens ontving via mijn INSIGHTS INSIDE:

VOEL JIJ een connectie met dit diepe, meer onbekende deel van mij? Dan ben ik heel blij met een persoonlijk bericht van je. Als het zo voelt, met antwoord op de volgende vragen:  

  • Wat weet jij al over jou als je nu aan jezelf de vraag stelt:
    Wie ben jij echt, diep van binnen?
  • Wat komt er bij jou op als je nu aan jezelf de vraag stelt:
    Wat ben jij?

Door wat nu in jou is met mij te delen, help je mij te ontdekken voor welke mensen deze creaties doorkomen, met wie ik ze mag delen en in welke vorm.

Als dank ontvang je mijn volgende INSIGHTS INSIDE in je mailbox zodra deze door is gekomen. Deze zal mede ontstaan in co-creatie met de energie die ik waarneem (via jouw mail aan mij). Hierdoor ontvang jij er precies datgene door, dat op dat moment voor jou bestemd is.

Deze INSIGHTS INSIDE zijn volledig gericht op de heling en transformatie van de vrouwelijke energie in de wereld. Het zijn creaties die door komen via de allerdiepste laag van mijn wezen. Daar waar ik de oorsprong en de oorspronkelijkheid voel van al het leven.

%d bloggers like this: