CREATIEKRACHT | Leven als jij

Wat betekent het voor jouw leven en werk als je in volledigheid aanwezig bent?
Als je hoogste potentieel?
In zo hoog mogelijk bewustzijn en
in connectie met al je vermogens en natuurlijke talent?

Dit zijn voorbeelden van vragen
die ik je help te beantwoorden en concreet vorm te geven.”

Carole Donkers, Initiator Talents 4 Humanity

MENSEN die me een tijdje kennen of volgen vroegen me steeds vaker:
“Hoe doe jij dat nou?”
“Wat?”
“Het leven leven zoals jij het doet.”

OP DE VRAAG wat het is dat ze me zien doen ontvang ik verschillende antwoorden. Afhankelijk van de persoon die waarneemt vanuit diens eigen perspectief is dat: “Je doet waar je zin in hebt”, “Zo volledig je hart achternagaan”, “Alles dat je hebt achterlaten zonder te weten wat je er voor terug krijgt”, “De moed die het vraagt”….

HET KOST ME moeite mezelf op deze manier te zien in de ogen van een ander. Het heeft nogal wat ontwor(s)telingen gekost om echt volledig mij te zijn. Om het echt allemaal volledig des mijns te doen. Daarnaast ontdekte ik dat mijn “Way of life” voor mij de enige manier is waarop ik kan en wil leven. 

“Ik doe het gewoon. Ik kan niet anders” was meestal mijn reactie.

DAT IS natuurlijk niet zo. Net als ieder ander mens maak ik dagelijks keuzes in de wijze waarop ik mijn leven inricht. Beinvloed ik zelf het verloop van mijn leven. Bovengenoemde vragen motiveerden me om vaker stil te staan. Terug te kijken en de stappen te zien die ik zette om te komen tot wie en waar ik vandaag ben. Om ernaar te kijken in de waarde die mijn “Ontdekkingsreis naar het Ware Afrika” zou kunnen hebben voor een ander mens. Jij wellicht.

ZODAT JIJ makkelijker je weg kunt vinden in de razendsnel veranderende wereld waarin we leven. Een wereld waarin niets meer zeker is. Waarin informatie al achterhaald is tegen de tijd dat je deze ontvangt. Wellicht kan ik jou helpen om ook nieuwe zekerheden in jezelf aan te boren. Om te leven in alle vermogens die in jou aanwezig zijn, maar die je nooit hebt leren aanspreken.

ZODAT OOK jij geïnspireerd wordt om jouw levens- en of ondernemersreis te beleven als een ontdekkingsreis. Om ondernemerschap te ervaren als een levenswijze die energie en balans als uitgangspunt heeft. Om succesvol te zijn met innerlijke creatiekracht. Om te floreren in Self-Mastery in de creatie van jouw optimale leven in het altijd veranderende nu.

Want dat is voor mij de essentie van “het leven leven zoals ik het doe.”


“My focus is to create every day as the Brightest day I have ever lived.

This includes embracing all darkness and turn it into a smile.”

Carole Donkers
Succesvol Zijn met Innerlijke Creatiekracht

GA JE MEE op ontdekkingsreis in wat allemaal nog meer mogelijk is? Voor jou, in het leven, voor de wereld?

VIA INSIGHTS INSIDE geef ik je wekelijks inzage in de wijze waarop ik het leven (be)leef. In het vorm geven van het leven zoals ik ben en mijn natuurlijke ritme is. In de creatie van het leven waar ik naar verlang. In de realisatie van de Dromen in mijn Hart. In wat er allemaal nog meer kan en mogelijk is. In het oneindige potentieel dat beschikbaar is voor ons als mens. In de co-creatie met andere Talents 4 Humanity de mooiere wereld laten ontstaan die ik voor ieder mens verlang …

EN HOE DIT OOK allemaal mogelijk is voor jou. Zodat ook jij in je/het volledige potentieel kunt leven. Puur en uniek zoals jij het het allerliefste doet. Op basis van wie jij in de diepste essentie van je wezen bent.

%d bloggers like this: