CREATIEKRACHT | Alles is in jou

“Veel mensen verlangen
naar een simpel(er) leven.
Voor mij is dat heel simpel:

Alles is simpel
wanneer ik simpelweg
in connectie ben.” 

Carole Donkers
Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht


HOE VIND IK mijn innerlijke kracht, wijsheid en potentie als er zo veel onzekerheid, onduidelijkheid, chaos en verwarring is om me heen? Hoe kan ik wezenlijk en diepgaand veranderen (ofwel: transformeren) zonder het gevoel te hebben nog meer de controle te verliezen?

DEZE VRAGEN laten zien hoe de angst in ons hoofd onze gedachten beïnvloeden en daarmee onze realiteit creëren. De overtuiging achter deze vragen is: “Als ik verander, raak ik nog meer controle kwijt. Het is dus veiliger om te zijn en blijven wie ik nu ben.” Een gemiste kans voor ontwikkeling.

WANT JUIST DAAR waar je je kwetsbaar voelt, angst hebt of twijfelt zit de mogelijkheid tot verandering. Juist in het onbekende, in het niet weten, in het onzekere, word je teruggeworpen op de connectie die je hebt met jezelf. Dat opent je voor je innerlijke kracht, wijsheid en potentie.

WAT VEEL MENSEN niet beseffen is dat alle antwoorden op al onze levensvragen, onze uitdagingen en onze verlangens al in onszelf aanwezig zijn. We hebben alleen wel te leren de juiste vragen te stellen. Om echt contact te maken met de potentie, wijsheid en kracht die in ons aanwezig is.

STEL JEZELF EENS DEZE VRAGEN:

  • Wat leeft er op dit moment allemaal in mij?
  • Mag het er allemaal echt zijn?
  • Zonder oordeel? Zonder moeten? Zonder actie?
  • Hoe vaak ben ik echt alleen met alles dat is?
  • In het besef dat alles in mij van waarde is?

HET LEVEN IS een continue creatie van ervaringen die je zelf activeert. Negatief en positief. Bewust en onbewust. Wacht niet totdat je een probleem hebt voor je bewust investeert in tijd en ruimte voor de connectie met jezelf. Maak het een prioriteit in je leven. Juist als je denkt al heel bewust en positief een bijdrage te leveren, is dat het perfecte moment om je innerlijke creatiekracht naar het volgende niveau te brengen.

VERLANG JE NU naar meer (opr)echte tijd, ruimte en aandacht voor jezelf? Heb je er moeite mee dat voor jezelf te creëren? Mis je iemand die echt luistert naar wat in jou leeft en het op waarde schat? Wil je leren hoe je volledig over te geven aan de oorspronkelijke stroom van energie die jij bent? En die het leven is?

Wellicht is CONNECT-2-RECONNECT ontstaan voor jou:    

                                               


%d bloggers like this: