T4H | A Million steps for love

Sandra Korse

Sandra Korse en ik ontmoetten elkaar in 2010 tijdens een competitie: “Beste sociale bedrijfsplan dat bijdraagt aan de millenniumdoelen”. We herkenden elkaar in onze passie en liefde voor Afrika en hielden contact. 

MET HET gewonnen kapitaal van € 15.000,- plantte ik in Noord-Ghana het zaadje dat uitgroeide tot Talents 4 Humanity. Sandra volgde haar pad naar Zuid-Afrika. Daar ontwikkelde zij zich tot professioneel documentairemaker. Totaal onverwacht bracht het coronavirus ons dit voorjaar weer samen in Nederland. We raakten in gesprek over Sandra’s wens om een documentaire te maken over mij in Ghana.

ALS CREATOR van soulful documentaires heeft Sandra een focus op verhalen van mensen die vanuit hun diepste wezenskern leven. Die op hun unieke manier bijdragen aan het creëren van een mooiere wereld. Pioniers met verborgen verhalen die een inspiratie zijn voor anderen. Het is hun tijd om gehoord en gezien te worden. Omdat ze het hart openen, in de ziel raken en het bewustzijn op aarde verhogen. 

VOOR MIJ klopt de timing om een breder publiek mee te nemen in mijn wereld. En ik kan me geen mooier, zuiverder, p/krachtiger mens voorstellen om mijn levenswerk in beeld te brengen. Dus: “JA, let’s g(r)o(w) together!”

IN DE VERKENNING tussen ons en in connectie met de Talents 4 Humanity in Ghana, ontvouwt zich sinds enkele weken een schitterende Co-creative Experience. Vanuit ieders individuele talent creëren we nu al een meerwaarde voor alle betrokkenen. En dan heb ik het nog niet over de waarde die deze collectieve kracht toevoegt aan een mooiere wereld voor iedereen als we straks fysiek in Ghana zijn…. Wordt vervolgd. 

MAAK ALVAST KENNIS met het werk van Sandra. Dit kan op 27 september 2020 via de online première van haar meest recente creatie: “A Million steps for Love”. Een documentaire over een reis dwars door het adembenemende landschap van de Westelijke Jordaanoever. Met een boodschap over liefde…. 

IK ZEG: “Een must see”… 

Reserveer een gratis kaartje via de link hieronder: 

%d bloggers like this: