CREATIEKRACHT | Jouw keuze is nu

HET ZAL JE niet ontgaan zijn. We zitten midden in een veranderende realiteit die de hele wereld betreft. Wat betekent het allemaal voor ons leven en werk? Op de korte en op de lange termijn?

VEEL VRAGEN zijn nog onbeantwoord en zullen dat voorlopig blijven. We neigen ernaar te bedenken hoe de toekomst er uit zal zien op basis van wat we vandaag denken te weten. Terwijl het morgen alweer anders is. Hoe voorspelbaar is het leven eigenlijk nog?

WAT ALS het leven steeds minder overzichtelijk wordt? Ontwikkelingen steeds sneller gaan? Informatie al verouderd is voordat deze ons bereikt? Stel dat het leven steeds minder zeker is? Steeds minder vooruit bedacht en gepland kan worden? In ieders leven is al duidelijk geworden hoe relatief onze externe zekerheden zijn. We merkten het in wat we gewend waren te hebben in bewegingsvrijheid, keuzes, inkomen, werk, onze fysieke sociale activiteiten en contacten, onderwijs en gezondheid(szorg).

VOOR MIJ matcht de huidige tijd met haar razendsnelle veranderingen en onzekerheden steeds minder met de manier waarop ik opgegroeid ben in Nederland. Met de manier waarop ik leerde toe te werken naar succes en prestaties.

DAN HEB IK het over planmatig. Volgens agenda. Lineair van A naar B willen. Binnen vaststaande criteria en gestructureerd. Gestuurd door mijn denken. Alles in plannen gieten. Een ander rationeel, analytisch en cijfermatig overtuigen van waar ik in geloof en mee bezig ben.

JA, DEZE MANIER van denken en doen heeft mij gediend. Het heeft Nederland gemaakt tot het welvarende land dat het nu is. En het zal ons blijven dienen. Alleen niet zoals we nu denken.

IN MIJN PERSPECTIEF gaat onze bekende manier van denken en doen steeds meer tegen ons werken. Als wij ons nu niet aanpassen, dan lopen we steeds meer vast. Dan raken we steeds vaker verstrikt in de gedachten en belemmeringen die ons hoofd steeds vaker voor ons zal opwerpen.

IN MIJN PERSPECTIEF gaan creativiteit, flexibiliteit, vitaliteit en het vermogen om te gaan met onzekerheid, alleen maar belangrijker worden. Succes en prestatie in de huidige en toekomstige tijd gaat over het optimaal gebruik maken van onze innerlijke creatiekracht. Dat is zo veel meer dan ons hoofd, inclusief onze ratio en mentale intelligentie, ooit zal kunnen bieden.

TIJDENS mijn 10-jarige ondernemersreis in het ware Afrika leerde ik het enorme vermogen dat innerlijke creatiekracht is, te activeren en te ontwikkelen. Door deze optimaal in te zetten, ben ik succesvol in de realisatie van alles waar ik van droom.

MIJN ERVARINGEN tijdens deze reis leidden tot hernieuwde inzichten. Over mens zijn. Over ondernemen en ondernemerschap gebaseerd op:

  • De ondernemersreis als ontdekkingsreis
  • Ondernemerschap als een levenswijze die energie en balans als uitgangspunt heeft

MIJN VISIE, ontvangen lessen en de concrete toepassing hiervan, kwamen samen in een reisroute voor succes en prestatie in het nieuwe decennium:

SUCCESVOL ZIJN met innerlijke creatiekracht is een reisroute voor de ondernemende mens die groots durft te dromen. Die positieve waarde wil toevoegen in de buitenwereld en de onschatbare waarde van zijn of haar
binnenwereld wil ontdekken. Stap voor stap helpt de reisroute je onder andere:

  • De algemene ontwikkelingen in de wereld te vertalen naar je eigen leven: naar wie je bent als mens en wat je in het verlengde daarvan doet (als ondernemer)
  • Nieuwe zekerheden aan te boren in jezelf, zodat je ook in control bent in alle onzekerheden van deze tijd
  • Met richtingaanwijzers die je de weg wijzen om succesvol te kunnen zijn in elke omstandigheid. Door het optimaal inzetten van je innerlijke creatiekracht.

WIL JIJ MEE KUNNEN IN DE WERELD VAN 2025?
Maak dan nu de keuze om jezelf diepgaand te willen veranderen en het optimale te halen uit jouw persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. In jou aanwezig is een ongekende innerlijke wijsheid, kracht en potentie. Waarom zou je dat allemaal niet willen aanboren? Nu is je kans het optimaal in te leren zetten ten dienste van de creatie van jouw ideale leven en werk.  

Ben jij er klaar voor om op reis te gaan in wat er allemaal nog meer mogelijk is dan je denkt? Neem hier een kijkje in de wijze waarop dat samen met mij kan.


MIJN LAATSTE NIEUWS ALS EERSTE VOOR JOU

Het gaat toch echt gebeuren! Samen met uitgever Jan-Willem ben ik de voorverkoop aan het voorbereiden van het boek:

Dit is mijn Ware Afrika
Hoe Afrika hielp mijzelf te ontwikkelen

Dit eerste van twee delen beschrijft de ontdekkingsreis naar mijn ware Afrika in het perspectief van mijn persoonlijke ontwikkeling.

Het verhaal vertelt het ontstaan van Talents 4 Humanity en Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht.

Een boek vol persoonlijke ervaringen, lessen en inzichten. Lessen en inzichten die ieder van ons kunnen helpen onze weg te vinden in de onbekende, onzekere huidige en toekomstige tijd.


%d bloggers like this: