INSIGHTS INSIDE | Next Level 2021

T4H DROOM – NEXT LEVEL 2021. Dat zijn de woorden die ik deze week ontving. Het was het antwoord op de vragen: “Waar ben ik gebleven in relatie tot Talents 4 Humanity Ghana na 5,5 maand zelfverkozen lock down in Nederland? Om volledig ruimte te kunnen geven aan mijn innerlijke creatiekracht? Zonder te weten waar dat toe leidt?

De wijze waarop ik tot aan 2020 al vragenderwijs mijn kinderdroom volgde, kun je lezen in het boek: “Dit is mijn Ware Afrika – Hoe Afrika hielp mijzelf te ontwikkelen”. Deze maand start de verkoop van dit eerste deel van mijn ondernemersreis als ontdekkingsreis naar het Ware Afrika.

DE NEXT LEVEL verwijst naar iedere “Next Step at the next level” in de groei van mijzelf in connectie met Talents 4 Humanity. Het symboliseert dat er altijd een stap voorwaarts en een stap hoger is. Dat er altijd meer kan en mogelijk is dan waar ik nu ben. En waar wij nu zijn (als collectief en als mensheid).

DE NEXT LEVEL in 2020 was/is een voorbereidend tussenjaar gebleken om de groei van het aantal Talents 4 Humanity wereldwijd mogelijk te kunnen maken. In mijn perspectief heeft de wereld veel meer ondernemende mensen nodig die groots durven dromen. Die in contact zijn met al hun innerlijke vermogens en deze optimaal inzetten in de realisatie van de droom in hun hart. Authentieke mensen die hun unieke bijdrage leveren in de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

WAT IK NU de Next Level 2021 noem, komt voort uit de diepste kern van mijn wezen. Het is de stem die mij al vele malen eerder leidde in de voor mij bestemde richting. Dit keer begon het met fluisteren in juli, om over te gaan in gemompel in augustus tot een helder en hardop uitspreken vanuit mijn hart een paar dagen geleden. Een dag later voegden zich daar “het visioen” bij (dat ik waarneem als energie).

MIJN KINDERDROOM is dezelfde als de T4H Droom van de vrouw die ik nu ben. Het is de droom van een mooiere wereld voor iedereen. Elke dag klopt deze met meer kracht in één ritme met mijn hart, ziel en visioen. Ik kan en wil niet anders meer dan in dit ritme door het leven dansen.

Or shall I say:


“I wanna Rock on in The Rhythms of Africa” (A Pobee Mwintombo original.

Luister of download het gelijknamige nummer van dit mp3-album:

The Rhythms of Africa – Mwintombo ft. Wiyaala

HET IS me duidelijk dat ik mijn ondernemersreis als ontdekkingsreis in het Ware Afrika heb te vervolgen. Met dit verschil:

💓 De reis gaat niet meer om mijn ontdekkingsreis naar het ware Afrika in connectie met mijn persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling.

Het gaat om de verdere ontwikkeling en groei van Talents 4 Humanity en de hogere missie die ik daarmee vertegenwoordig. Die missie is overstijgend aan locaties. Nederland en Ghana zijn onderdeel van dezelfde droom geworden.

💓 Ik heb eindelijk het antwoord ontvangen op de allergrootste vraag die mijn persoonlijke leven rijk is: “Waarom ben ik als vrouw geboren en opgegroeid op het Noord-Europese continent. Terwijl Afrika al een leven lang als mijn ‘roots’ en mijn thuis voelt?”

Het antwoord op die vraag is ietwat omvattend en hou je van me tegoed. Wat zeker is, is dat het leidend is in alle keuzes die ik vanaf hier zal maken…

Wordt vervolgd.

%d bloggers like this: