Het boek en haar droom

“Zelden ontmoet ik mensen die zo’n complete visie hebben en belichamen. Carole is het levende voorbeeld van het creatieve vermogen en het ondernemerschap waar ik in geloof voor de toekomst.”

Erik Smithuis – Oprichter ICM Trainingen & Opleiding, Spreker, Auteur

HET BOEK EN HAAR DROOM
Als kind las ik het boek Roots over het leven van de Gambiaanse jongen Kunta Kinte. Het was de start van een connectie met Afrika die ook nu nog is. Om de cirkel rond te maken voelde ik dat ik mijn verhaal had uit te schrijven in het Nederlands. Dat leidde tot twee boeken.

Het eerste deel daarvan heet “Dit is mijn ware Afrika – Hoe Afrika hielp mijzelf te ontwikkelen“. Het is tot 26 november 2020 in de voorverkoop te bestellen voor een speciale prijs. Klik op de button voor meer informatie:

Deze blog neemt je mee in het boek en haar droom: GET ONE – SHARE TWO.


DE KRACHT VAN DURVEN DROMEN
‘Dit is mijn ware Afrika’ leest als een ontdekkingsreis. Tijdens deze reis leer je me kennen als iemand die houdt van groots dromen. Als iemand die graag vragen stelt in de essentie van het leven. Nog meer houd ik van de ondernemersreis die komt kijken bij de realisatie van die dromen. Van het avontuur dat het leven is zodra ik op ontdekkingsreis ga naar de antwoorden op mijn vragen. Helemaal geniet ik van het feest in mij als ik een vragenronde volledig beleefd heb. En door mag naar de next level.

Mijn dromen kennen verschillende niveaus. Op het hoogste niveau droom ik van een mooiere wereld voor iedereen. Direct daaronder hangt The African Dream. Dat is de droom die ik deel met de jonge leiders van transformatie in Noord-Ghana. Dit zijn abstracte dromen waar ik vervolgens tastbare dromen aan verbind. Ook het boek kent haar eigen droom: Get One – Share Two.

GET ONE – SHARE TWO
‘Dit is mijn ware Afrika’ zal beschikbaar zijn via diverse online kanalen en boekwinkels. Het boek nu al bestellen via de link op miijn website, creëert meer waarde voor meer mensen. Vanaf 500 verkochte exemplaren rechtstreeks bij Uitgeverij Van Brug heb ik namelijk voldoende saldo om de droom Get One – Share Two te realiseren. Dit betekent:

 • Een Engelstalige versie is uitgegeven in Ghana en 1000x gedrukt.

  💕 Elk verkocht boek in Nederland (Get One) levert dus twee exemplaren op in Ghana (Share Two)
  💕 Door in Ghana uit te geven en te printen ondersteunen we de lokale cultuur en economie.
 • De Talents 4 Humanity in Ghana hebben de mogelijkheid om deze 1000 exemplaren te verspreiden onder de jongere generaties. Dit doen ze als onderdeel van hun eigen sociale activiteiten.

  💕 Talents 4 Humanity zijn de jonge leiders van transformatie waarmee ik een community vorm. In de afgelopen jaren zijn ze met mij gegroeid als sociaal ondernemers. Ze genereren hun eigen inkomen in de realisatie van hun dromen. Ze voegen waarde toe aan de maatschappij en dragen bij aan de ontwikkeling van hun jeugd.

  💕 De Talents 4 Humanity zijn levende voorbeelden die laten zien wat mogelijk is in het leven. Het boek is tot stand gekomen in de co-creatie met hen. Elke jongere die het leest wordt van binnenuit gestimuleerd in de kracht en potentie van zijn/haar Afrikaanse identiteit.
 • ‘Dit is mijn ware Afrika’ is eveneens online beschikbaar voor iedereen in de wereld. Voor de Afrikaanse markt geldt een afgestemde zeer betaalbare prijs.

  💕 Het netwerk dat ik de afgelopen tien jaar opbouwde in Ghana deelt de mogelijkheid dat het boek gelezen gaat worden door duizenden jongeren in Afrika (en de wereld).

  💕 Een Engelstalige versie via internationale verkoopkanalen betekent ook dat voldaan wordt aan de al bestaande vraag vanuit mijn Engelstalige connecties wereldwijd.

KA-BOOM!
In Noord-Ghana leeft men de uitspraak Ka-Boom! Het betekent: “A single raindrop cannot cause a flood, only a collective can”.

Samen met jou kan ik de droom Get One – Share Two realiseren. Wanneer jij nu de keuze maakt om 1 boek te bestellen via onderstaande link, draag je er ook aan bij dat 2 mensen in Afrika de mogelijkheid hebben hun boek te lezen. Zet hier de eerste stap:

“A single raindrop cannot cause a flood,
only a collective can”.

KA-BOOM dus!

 • Top als jij bij wilt/ kunt dragen aan de droom Get One – Share Two
 • Geweldig als je jouw exemplaar bestelt via de link op mijn website (of rechtstreeks bij Uitgeverij Van Brug)
 • Super als je dit boek en haar droom deelt in jouw netwerk of mij in contact wilt/ kunt brengen met anderen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn
 • Fijn als je me na het lezen laat weten hoe je de ontdekkingsreis in mijn ware Afrika beleefd hebt: hartkrachtnu@gmail.com

Wil je op de hoogte blijven van de realisatie van de droom ‘Get One – Share Two‘?
Dat kan via de Nieuwsflits in je mailbox. Meld je hier aan:

%d bloggers like this: