RECONNECTIE | Disconnectie

“Ik mocht al op vele magische plekken in de wereld zijn.

Nergens voelde ik de allesomvattendheid van mijn wezen en het leven zo krachtig als in het Noorden van Ghana.”

VAN DISCONNECTIE NAAR RECONNECTIE Een leven lang had ik al het gevoel dat ik “rond dwaalde”. Een vreemde in eigen land. Altijd onderweg naar iets. Maar naar wat? Er was een diep, onvervuld verlangen. Een leegte. Een missing link. Disconnectie is het woord dat alles samenvat. Tijdens mijn “Ontdekkingsreis naar het ware Afrika” kwam ik aan in mijn bestemming; de oorspronkelijkheid van al het leven.

VOOR JOU hoeft het leven geen jarenlange zoektocht te zijn. Je hoeft de antwoorden op je vragen niet te ontdekken in andere landen. Er is geen bestemming waar je naar toe te reizen hebt. Alles dat je nodig hebt om vrij en vervuld jouw ware missie te kunnen leven, is al in jou. Nu.

DE ENIGE REIS die je te maken hebt is in jezelf. In de diepere lagen en hogere dimensies voorbij de mentale intelligentie van je hoofd. Zodat een reconnectie met alles dat jij van nature al bent, kan plaatsvinden. De toegangspoort is in je hart. Als die poort in jou open gaat… begint het leven pas echt! Dan kom je op plekken die je nooit had kunnen bedenken.

HET AFREIZEN naar een faciliterende locatie kan zeker helpen in het proces. Het kan je innerlijke reis versnellen. Daarom werk ik het liefste met jou op mijn “Home Ground” in het Noorden van Ghana. Op de plek waar mijn connectie met de oorspronkelijke energie – The Rhythms of Africa in mij – het krachtigste is.

AFHANKELIJK VAN waar jij nu bent in het leven en hoe ver je wilt reizen, kun je met een steeds diepere laag van jezelf connectie maken. Hoe dieper je gaat. Hoe vloeiender je levensenergie de wereld in zal kunnen kunnen stromen. Hoe krachtiger je bijdrage aan een mooiere wereld voor iedereen. Dat noem ik:

HET LEVEN werkt anders dan je hoofd denkt. Durf jij het volledige potentieel in de diepte van jezelf te ontdekken?

Helaas is het door het coronavirus (nog) niet mogelijk je te begeleiden via het Reconnectie Retreat in Ghana. Jouw individuele reis van Reconnectie onder begeleiding van mij via The Rhythms of Africa, is momenteel in Nederland beschikbaar. Ook in deze aangepaste vorm blijkt de impact krachtig.

“De sessies met Carole zijn erg speciaal en brengen ongelooflijke transformatie in mijn mentale, emotionele en fysieke welzijn. Ik ontvang zo veel belangrijke levenslessen in korte tijd.

Carole begeleidt me in het identificeren van de dieperliggende oorzaken van mijn uitdagingen. Ook maakt ze concreet hoe ik daar mee om kan gaan in het dagelijkse leven.

Marina – Specialist Onderwijs, Italie

Carole heeft een heel krachtige energie waarmee ze werkt terwijl ze jou er mee omarmt. Haar focus was volledig op mij.

Ze creerde het vertrouwen en de veilige ruimte waarin ik alles kon laten gebeuren zoals ik in dat moment nodig had. Hierdoor was ik in staat om me volledig over te geven aan de innerlijke reis. Ik zette mooie stappen in mijn leven.

Mieke – ZZP-er PR & Communicatie

“Jij reflecteert de herinnering van wie ik altijd ben geweest, maar ben vergeten: Het Licht dat ik in essentie ben.

Dankjewel dat je me herkende.

Ik voel kalmte, hernieuwde energie en een creatieve stroom in de stilte van jouw aanwezigheid.”

Muriel – Coach in Astrology
%d bloggers like this: