CREATIEKRACHT | Authentiek talent

De kracht is het vermogen van Carole om te zijn.

In haar aanwezigheid vindt automatisch heling plaats.”

Astrid, Arts Algemen en leefstijlgeneeskunde

BLIJ BEN IK met mijn natuurlijke vermogen om het authentieke talent en volledige potentieel in een ander mens waar te nemen en te bekrachtigen. Wat lastiger was het om dat van mezelf te ontdekken.

Mijn co-creators in Ghana hielpen me mijn authentieke talent en volledige potentieel als mens te ontdekken. Dat deden ze op een manier die ik in Nederland niet kon vinden: “At the Roots of Life”. Je ontmoet de wijsheid en levenskracht van deze Life Teachers in het boek Dit is mijn ware Afrika, de online Expeditie en Reconnectie Retreats (op mijn Home Ground in Noord-Ghana).

MET HULP van deze Life Teachers in Ghana kon ik mijn talenten en potentieel in de afgelopen tien jaar met een ongekende snelheid ontplooien. Wel zo handig in deze ongekend snel veranderende wereld waarin niets meer werkt zoals het was…

MIJN AUTHENTIEKE TALENT is mijn vermogen om helder waar te nemen. Subtiel, voorbij het zintuiglijke en het bekende. Tegelijkertijd ontvang ik informatie in vele lagen, dimensies en tijdlijnen. Hierdoor zie en voel ik het volledige potentieel in mensen, situaties en het leven. Het betekent ook dat ik de (onzichtbare) belemmeringen waarneem die hierin niet dienend zijn. Dit zijn de blokkades die tussen het nu en de realisatie van het volledige potentieel in staan.

DOOR DAGELIJKSE keuze, focus en discipline is mijn bio-energetische systeem afgestemd om hogere lichtfrequenties te ontvangen, te vertalen en door te geven. Ik ben als het ware een kanaal dat oorspronkelijke levensenergie ontsluit, initieert en activeert. Dit is de innerlijke lichtkracht en creatiekracht die we allemaal in ons hebben. In mijn eigen connectie met deze energie faciliteer ik in processen van heling en transformatie op het niveau van het individu (in jou), de maatschappij (collectief) en de totale organisatie van het leven.

IK WERK op het niveau van “Roots” (geinspireerd door het gelijknamige boek dat ik las rond mijn twaalfde). Ik laat licht schijnen op de wortels onder de (onbewuste) oorzaken. Blokkades worden op het diepste niveau omgezet naar de potentie die ons van nature gegeven is. In dit proces van reconnectie wordt de oorspronkelijkheid en balans op alle niveaus hersteld. Alleen dan komt er werkelijk ruimte voor het leven in de universele waarden van de mensheid.

LEIDEND IN het faciliteren van deze processen is Self-Mastery. Mijn eerste verantwoordelijkheid is het managen van de innerlijke processen in de veelomvattendheid van mijn wezen.

MIJN DIENSTVERLENING en creaties zijn richtingaanwijzers voor de unieke reisroute van jouw ziel in dit leven. Ze geven inzicht in de keuzes die jij te maken hebt in dit moment. In de realisatie van de dromen in jouw Hart en jouw unieke missie in dit leven. Hierdoor kun jij met openheid en in vertrouwen je weg vinden in het onbekende. Sneller navigeren in de bijbehorende processen van heling en transformatie (als je daar voor kiest). Het helpt je in ieder geval alle obstakels die je onderweg in je leven tegenkomt, makkelijker te laten oplossen.

ERVAAR HET:

%d bloggers like this: