CREATIEKRACHT | Leven als belevenis

  • “Wat een gebeurtenis. Ingekaderd in Zoom en toch met overdracht van belevenis. Ik heb genoten.”
  • “Een hele gave belevenis! Fantastisch hoe Sandra dit georganiseerd heeft.”
  • “Wat een mooie bijeenkomst! Indrukwekkende beelden en teksten. Ik ben zeer benieuwd naar de documentaire.”

Het zijn slechts enkele van de reacties die ik ontving na het online feestje ter ere van de lancering van mijn boek ‘Dit is mijn ware Afrika’. Dit feestje werd georganiseerd door Sandra Korse, de filmmaker die in 2021 met me mee zal reizen in Ghana.

Signeren van de eerste 50 speciale auteursedities

Enkele weken geleden vroeg ze me dus of ze ook dit boekfeestje voor mij mocht doen: “Een moment om Carole in het zonnetje te zetten voor al het werk dat zij in de afgelopen jaren heeft verzet. Niet alleen in de creatie van dit prachtige boek, maar voor alles wat zij in/voor/met Ghana al heeft gerealiseerd.”

Sandra tijdens het online boekfeestje

En of het zonnig was! Sandra deed het geweldig op haar unieke, hartverwarmende wijze. Met haar als initiator werden er k/prachtige bijdragen gecreëerd die ik mocht ontvangen. De bijdragen kwamen vanuit Nederland en Ghana. Ze werden geleverd door enkele van de mensen die belangrijk en bijzonder voor mij waren tijdens mijn ‘ontdekkingsreis naar het Ware Afrika’ en in de creatie van het boek. Heel mooi om te mogen ervaren hoe mijn levensfasen en niveaus van zijn, samen kwamen. Daarmee ging een groot verlangen van mij in vervulling: verschillende werelden werden 1.

Activeer The Creator in You

Ook was deze online happening voor mij een schitterend voorproefje van wat komen gaat in 2021. Het bevestigde de potentie in de opzet die Sandra en ik kozen voor het maken van de documentaire ‘The Rhythms of Africa’. Dan heb ik het over de mogelijkheid om online met ons mee te reizen in het creatieproces en/of je eigen ontwikkelingsreis te maken.

Alles “zo opgezet dat online reizen en leren een belevenis is: levendig, intuïtief, uit het leven gegrepen, inspirerend, transformationeel, intercultureel, ritmisch en kleurrijk!”

Als het nu al een mooie happening en geslaagde beleving was voor de aanwezigen… terwijl Sandra en ik op kamers zaten (en zitten) bij onze moeder en ouders in Nederland… dan kan de fysieke realiteit in Ghana alleen maar nog k/prachtiger worden… dat gaat far beyond wat wij ruim 8 maanden geleden voor ons zagen. Dat wat zich ontvouwde toen we elkaar – ‘vast’ in Nederland door corona – ontmoetten in onze individuele dromen voor een mooiere wereld…yep, #wehaveonlyjustbegun…

Josee schreef het gisteren, na haar donatie, zo treffend op de crowdfunding pagina: “Sandra en Carole maken hun droom waar juist door andermans dromen te helpen waarmaken, hoe mooi is dat!”

Samen kunnen we zo veel meer realiseren voor zo veel meer mensen. Help jij mij met de realisatie van de laatste 33% die de Docu droom in Sandra’s hart waarmaakt? Ze vertelt je er zelf over in de video en via deze link, kun je bijdragen.

Een BIG THANK YOU! Aan iedereen die al bijdroeg aan de 67% financiële realisatie en die dat nog gaat doen. Je draagt ook bij door deze blog te delen of in je eigen woorden over ons te vertellen aan anderen.

Voor nu wens ik ieder een soepele overgang van Oud naar Nieuw & stralend 2021… Reis je met me mee in The Rhythms of Africa?

%d bloggers like this: