All of me

Carole, you are a true mirror of the African Dream.”

Zakaria

MENSEN IN GHANA noemen mij ‘A true Daughter of Africa’, ‘Our White African’ en ‘A true mirror of the African Dream’. Geboren, getogen en succesvol in Nederland, gaf ik alles op dat ik had om in Ghana terug te keren naar mijn essentie als mens.

Als twaalfjarige las ik het boek ‘Roots’ over het leven van de Gambiaanse jongen Kunta Kinte. Ik snapte vanaf toen niet meer waarom mij altijd verteld werd dat mensen in Afrika onze hulp nodig hebben. Ik nam mij voor ooit zelf naar Afrika te gaan om de waarheid te ontdekken…Ruim 25 jaar later – in 2015 – kantelde ik mijn leven in Nederland volledig naar het Noorden van Ghana en zette daar de sociale onderneming Talents 4 Humanity op. Mijn levenslange reis in verbinding met Afrika was er een van ongekende, diepgaande innerlijke heling, transformatie en ascentie. Door vele intense ontmoetingen met mezelf in het zogenaamd onderontwikkelde land Ghana leerde ik grootse lessen in Echt Leven in Rijkdom”De wijsheid, innerlijke kracht en potentie van de Afrikaan hielp mij mijn bewustzijn te ontwikkelen en mijn innerlijke vrijheid terug te winnen. En daarmee de heelheid in mezelf. Het leidde me naar een leven in verbinding met mijn volledige potentieel in de hoogst mogelijke lichtfrequentie die (op dit moment en voor mij) op aarde beschikbaar is.

Mijn werkwijze is intuïtief, co-creatief, diepgaand, scherp en speels. Ik creëer de ruimte waarin het onbewuste bewust wordt, kan ontstaan wat heeft te ontstaan en gebeurt wat nodig is om belemmeringen te doorbreken.

Ik werk vanuit Ghana waar ik het grootste deel van het jaar woon, bouw met de lokale Talents 4 Humanity en werk met mensen in/uit Nederland die diepgaand en ver-rijkend op reis willen in zichzelf. Dit doe ik onder andere via retreats in de Kracht van Afrika (in Ghana), Mentorship programma’s (Online) en interactieve lezingen (in Nederland).

Om te ontdekken hoe ik All of Me werd kun je hier verder Verdiepen via mijn levensreis in mijn verbinding met Afrika en mijn professionele achtergrond.

undefined

Wat mensen zeggen

Het contact met Carole ervaar ik als heel persoonlijk, veilig, vertrouwd en natuurlijk. Ze coacht van binnenuit. Door puur zichzelf te zijn. Daarbij leeft ze zich echt in jou en jouw situatie in.”

Annaliza

Ik heb zelden iemand ontmoet die zo puur is als Carole. Voor mij is ze een van de mensen die zeer dicht bij zichzelf is, ‘down to earth’ blijft en naar haar innerlijke kompas luistert…

Esther Jacobs – “The No Excuses Lady”

De kracht is het vermogen van Carole om te zijn. Zo mooi om te zien hoe haar woorden, lichaam en handelen zo afgestemd zijn in haar zelf. In haar aanwezigheid vindt automatisch heling plaats.”

Astrid

“Zelden ontmoet ik mensen die zo’n complete visie op het leven hebben en belichamen. Carole is het levende voorbeeld van het creatieve vermogen en het ondernemerschap waar ik in geloof voor de toekomst.”

Erik Smithuis, Oprichter ICM Opleidingen & Trainingen / De Incompany Spreker

Become all of you. The world needs it.