Boek

Deze creaties introduceren je in een New Way of Life gebaseerd op oeroude Afrikaanse levenswijsheid. Ze helpen je het fundament te bouwen dat nodig is om een creator te zijn van het leven dat jouw ziel bestemd is te leven.

BOEK

Dit is mijn ware Afrika

Hoe Afrika hielp mijzelf te ontwikkelen

Als twaalfjarige leest Carole Donkers het boek Roots over het leven van de Gambiaanse jongen Kunta Kinte. Haar vraag: waarom hebben mensen in Afrika de hulp van “het Westen” nodig? Ze neemt zich voor om ooit naar Afrika te gaan om het antwoord te ontdekken.

In 2010 wordt dat voornemen omgezet in daad en reist ze naar het Noorden van Ghana, om er ruim tien jaar te blijven. Samen met de lokale leiders van transformatie vormt ze Creators 4 Humanity: een co-creatieve community van zelfbewuste pioniers die succesvol zijn met innerlijke creatiekracht.

Dit boek leest als ontdekkingsreis. Persoonlijke ervaringen worden afgewisseld met aanpak, lessen en inzichten. De succesverhalen van Creators 4 Humanity laten zien dat de waarheid van Afrika een andere is dan het “hulpbehoevende” beeld dat haar als kind werd voorgehouden. Met de shift in ons denken over Afrika, begeleidt Carole ons naar een overstijgend perspectief van één wereld.

Rijk en ontwikkeld in 2030 is de mens die NU kiest voor een vrij en vervuld leven. Ben jij er klaar voor?

BESTEL
Door via de link hieronder te bestellen draag je 5 EUR bij aan co-creaties met de Creators 4 Humanity in Ghana.

ONTWIKKELINGSREIS | ONLINE

Meer dan lezen: (Be)leef het!

Start jouw eigen reis richting een vrij en vervuld leven met de online ontwikkelingsreis The Creator in you. Bij deelname ontvang je gratis het boek ‘Dit is mijn ware Afrika’ en het album The Rhythms of Africa.

RITME

The Rhythms of Africa – MP3

A Poetic Journey into Native Africa

Mwintombo’s voice – the native African Soul – is our guide as we embark on a journey into the Heart of Africa; into its purity, its darkness and its light. Surrender and merge with these rhythms. Feel embraced by its sounds, songs, instrumentals, energy and vibrations. On this soul journey we encounter happiness, confrontation, fear and in the end, great courage. All in the poetic prowess of Mwintombo; A True, Native African.

The traditions, celebrations and stories tell us that, in honouring our true African history lies hope for our future as humanity. In this re-connection with our true selves we discover all that life is and can be as we choose it to be.

The Rhythms of Africa: do not just hear it but LISTEN to it….

Ik heb Carole leren kennen als iemand die:
Ondernemend is
Van Afrika houdt
Met haar hoofd en hart denkt
Drive heeft om de wereld mooier te maken
en dat alles combineert
.

Jan Willem Gerth, Uitgeverij van Brug