Community

“Hoe kun jij het optimale halen
uit jouw persoonlijke ontwikkeling,

zodat je succesvol bent met dat

wat je vanuit pure passie doet
en
met zo krachtig mogelijke impact bijdraagt aan een mooiere wereld voor iedereen?”

Carole Donkers

INTENTIE
We willen de connectie hebben met de echte droom in jouw hart. Met het leven waar jij ten diepste naar verlangt. Met de wereld waarin jij wilt leven en die jij wilt nalaten aan volgende generaties. We willen werken met dat wat jou bekrachtigt en met wat jou belemmert in de realisatie daarvan. We willen door dringen tot de kern van wie jij bent. Tot de essentie wat je doet.

Creators 4 Humanity ondersteunen jouw persoonlijke ondernemersreis en ontdekkingsreis via de online Expeditie – The Creator in You. Dit Ervaringsgerichte leerprogramma is opgezet als een stap voor stap reisroute voor jouw levens- en ondernemersreis.

COMMUNITY
We ontmoeten elkaar online in community. Dit is de plek waar je kunt zijn zonder te moeten. Waar we samen leren van alle ervaringen die op ons pad komen. Hier vind je inspiratie, aanmoediging in de (h)erkenning met gelijkgestemden op basis van gelijkwaardigheid en co-creatie.

Gelijkwaardigheid
Creators 4 Humanity ondersteunen elkaar om:

  • Onze unieke missie en authentieke talenten te (h)erkennen
  • Te groeien in de creatie van we vanuit pure zelf-expressie willen vorm geven
  • Te bloeien in wat we diep van binnen voelen dat we hier op aarde te doen hebben
  • Het in ons aanwezige vermogen tot succesvol zijn met innerlijke creatiekracht te stimuleren
  • Onze persoonlijke initiatieven uit te breiden in de wetenschap dat dat meer positieve waarde toevoegt voor meer mensen. 


Co-creatie
In het gevoel van verbinding binnen de community leren we hoe het beste samen te werken in de natuurlijke flow van co-creatie.   

De co-creatie die gebeurt binnen de community ontvouwt zich in het natuurlijke ritme van het leven. We noemen dit ‘De kracht van connectie in co-creatie‘. Dit betekent dat we onze zielen en harten laten leiden. Dit doen we in de wetenschap dat (re)connecties plaats vinden in de juiste tijd en op de juiste manier. Er is geen noodzaak tot een vooraf vastgestelde, lineaire en gestructureerde manier van samen werken. Er is geen hiërarchie, omdat we opereren op een fundament van gelijkwaardigheid van mens tot mens. 

Terwijl we natuurlijk en organisch ontplooien als individu en als collectief, groeien we uit tot een belichaming van de universele wereld waarin we geloven. Een mooiere wereld voor iedereen ontstaat zoals we evolueren.

Klaar om mee te gaan op ontdekkingreis in de online Expeditie? Lees hier meer.

Wil je actief bijdragen
aan creatie van de wereld die we samen zijn?


Wil je doneren
aan creatie van de wereld die we samen zijn?