Creators 4 Humanity

Ware kracht is in onze connectie als authentieke mensen

WIE ZIJN DE CREATORS 4 HUMANITY
De Creators 4 Humanity zijn de jonge leiders van transformatie in Noord-Ghana die ik vanaf 2010 mocht begeleiden in het vergroten van hun innerlijke creatiekracht. Ze zijn succesvol in het leven van hun individuele droom. Deze rolmodellen zijn een bron van inspiratie voor de lokale jeugd en dragen bij aan de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Samen groeien we als sociaal ondernemers en zijn we je reisgids in de online Expeditie – The Creator in You.

WAT IS CREATORS 4 HUMANITY
Creators 4 Humanity is een community en een vibe die klopt vanuit het hart. We zijn een collectief van pioniers die in co-creatie een nieuwe wereld vormgeven. We spreken niet alleen over onze visies, we streven ernaar deze te belichamen.

Wat we gemeenschappelijk hebben is dat onze individuele zielen de keuze maakten om in hun bestemming te reizen. We worden gedreven door de manifestatie van onze persoonlijke hogere missies en ons volledige potentieel als mens. Als collectieve kracht zijn we verenigd in onze droom van een mooiere wereld voor iedereen, en meer specifiek de kinderen van de toekomst.

Bezien vanuit dit licht zijn we allemaal unieke talenten die bijdragen aan de evolutie van de mensheid; Creators 4 Humanity.

We voelen ons een wereldburger. We zijn verbonden met alle mensen in de wereld terwijl we acteren met een lokale verantwoordelijkheid. We streven er naar als mens het verschil te zijn daar waar we op dat moment fysiek zijn.

We geloven in paying forward en de return of satisfaction. Volumes, targets en gewoon dingen doen geeft ons geen bevrediging. We zijn pas tevreden wanneer we een impact hebben die levens van binnenuit transformeert. En wanneer degenen van wie wij de reis faciliteren, succesvol hun missie leven en delen.

Bovenal vinden we voldoening als we leren van de levenservaringen die we doormaken. In het worden wie we werkelijk zijn. In de positieve waarde die we creëren en toevoegen. Terwijl we het mooiste van onszelf delen in de wereld om ons heen. In de wetenschap dat wij alleen floreren wanneer anderen kunnen floreren. 

Het fundament van Creators 4 Humanity is gevormd in het Noorden van Ghana, geïnspireerd door The Rhythms of Africa. Het is nu tijd om te groeien als het voorbeeld van de wijze waarop de Nieuwe Wereld werkt. Voor jou als individueel talent en voor de mensheid als geheel.

COMMUNITY
We ontmoeten elkaar online in community. Dit is de plek waar je kunt zijn zonder te moeten. Waar we samen leren van alle ervaringen die op ons pad komen. Hier vind je inspiratie en aanmoediging in de herkenning met gelijkgestemden op basis van gelijkwaardigheid en co-creatie.

Gelijkwaardigheid
Als Creators 4 Humanity ondersteunen we elkaar om:

  • Onze unieke missie en authentieke talenten te (h)erkennen
  • Te groeien in de creatie van wat we vanuit pure zelf-expressie willen vorm geven
  • Te bloeien in wat we diep van binnen voelen dat we hier op aarde te doen hebben
  • Het in ons aanwezige vermogen tot Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht te stimuleren
  • Onze persoonlijke initiatieven uit te breiden in de wetenschap dat dat meer positieve waarde toevoegt voor meer mensen. 

Co-creatie
In het gevoel van verbinding binnen de community leren we hoe het beste samen te werken in de natuurlijke flow van co-creatie.   

De co-creatie die gebeurt binnen de community ontvouwt zich in het natuurlijke ritme van het leven. We noemen dit de kracht van connectie in co-creatie. Dit betekent dat we onze zielen en harten laten leiden. Dit doen we in de wetenschap dat (re)connecties plaats vinden in de juiste tijd en op de juiste manier. Er is geen noodzaak tot een vooraf vastgestelde, lineaire en gestructureerde manier van samen werken. Er is geen hiërarchie, omdat we opereren op een fundament van gelijkwaardigheid van mens tot mens. 

Terwijl we natuurlijk en organisch ontplooien als individu en als collectief, groeien we uit tot een belichaming van de universele wereld waarin we geloven. Een mooiere wereld voor iedereen ontstaat zoals we evolueren.

Wil je actief bijdragen
aan creatie van de wereld die we samen zijn?


Wil je doneren
aan creatie van de wereld die we samen zijn?