Creators 4 Humanity

True power is in our togetherness as authentic people.
It is high time – for people everywhere in the world – to make maximum use of our natural source of creation.
To stand up for who we authentically are and connect from inner power in transforming the world.” 

Carole Donkers & Pobee Mwintombo
We are Creators 4 Humanity

WAT IS CREATORS 4 HUMANITY
Creators 4 Humanity is een community en een vibe die klopt vanuit het hart. We zijn een collectief van pioniers die in co-creatie een nieuwe wereld vormgeven. We spreken niet alleen over onze visies, we streven ernaar deze te belichamen.

Wat we gemeenschappelijk hebben is dat onze individuele zielen de keuze maakten om in hun bestemming te reizen. We worden gedreven door de manifestatie van onze persoonlijke hogere missies en ons volledige potentieel als mens. Tijdens dit leven op aarde. Als collectieve kracht zijn we verenigd in onze droom van een mooiere wereld voor iedereen, en meer specifiek de kinderen van de toekomst.

Bezien vanuit dit licht zijn we allemaal unieke talenten die bijdragen aan de evolutie van de mensheid; Creators 4 Humanity.

We voelen ons een wereldburger. We zijn verbonden met alle mensen in de wereld terwijl we acteren met een lokale verantwoordelijkheid. We streven er naar als mens het verschil te zijn daar waar we op dat moment fysiek zijn.

We zien de waarde van “paying forward” en de “return of satisfaction” meer dan “paying back” en de “return of financial investment”. Volumes, targets en gewoon dingen doen geeft ons geen bevrediging. We zijn pas tevreden wanneer we een impact hebben die levens voor altijd transformeert. En wanneer degenen van wie wij de reis faciliteren, succesvol hun missie leven en delen.

Bovenal, vinden we voldoening als we leren van de levenservaringen die we doormaken. In het worden wie we werkelijk zijn. In de positieve waarde die we creëren en toevoegen. Terwijl we het mooiste van onszelf delen in de wereld om ons heen. In de wetenschap dat wij alleen floreren wanneer anderen kunnen floreren. 

Het fundament van Creators 4 Humanity is gevormd in het Noorden van Ghana, geïnspireerd door ‘The Rhythms of Africa’. Het is nu tijd om te groeien als het voorbeeld van de wijze waarop de Nieuwe Wereld werkt. Voor jou als individueel talent. Voor de mensheid.

Onze hart-tot-hart connectie is de kracht in de co-creatie van een mooiere wereld voor iedereen. Wil je meer weten of over onze community? Lees hier verder

Wil je actief bijdragen
aan creatie van de wereld die we samen zijn?


Wil je doneren
aan creatie van de wereld die we samen zijn?