Een perspectief

“Hoe kun jij het optimale halen
uit jouw persoonlijke ontwikkeling,

zodat je succesvol bent met dat

wat je vanuit pure passie doet
en
met zo krachtig mogelijke impact bijdraagt aan een mooiere wereld voor iedereen?”

Carole Donkers, initiator Talents 4 Humanity

EEN PERSPECTIEF
In het perspectief van Carole is de wereld in transitie. Een transitie die voor de mensheid ongekend is. In haar eigen leven vertaalde dit zich als het maken van een reis naar een hoger niveau van bewustzijn. Naar een hogere dimensie waarin een mooiere wereld voor iedereen beschikbaar is.

In wat zij in haar ontdekkingsreis doorleefde zonder ernaar te streven, te kunnen verklaren of te begrijpen, vond Carole uiteindelijk herkenning in de wetenschap. Haar persoonlijke waarnemingen en ervaringen verbindt zij met onderzoeken van pioniers in onder andere de neurowetenschappen, kwantumfysica en bio-energetische geneeskunde.

Het doormaken van de transitie zelf en het vormgeven van het leven vraagt in de toekomst iets anders van ons. Het is in weinig vergelijkbaar met wat we kennen en gewend zijn.

Een transformatie van binnenuit op individueel, organisatorisch en maatschappelijk niveau is wat Carole betreft noodzakelijk voor succes en prestatie in het nieuwe decennium, en de langere termijn. Dit begint met een diep verlangen in onszelf om anders te willen leven. Met de keuze een shift te willen maken en daarvoor te doen wat nodig is. Haar visie en de concrete toepassing ervan komen samen in een reisroute voor de ondernemende mens: “Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht.”

Niet alleen Carole zelf is de belichaming hiervan. Haar initiatief Talents 4 Humanity is een inspirerend voorbeeld van een visie en een organisatievorm die werkt in de nieuwe tijd. Een organisatievorm die kan ontstaan en groeien als iedere deelnemer de reisroute voor Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht volgt.

Wil je meer weten over deze reisroute? Lees hier verder.


Wil je actief bijdragen
aan creatie van de wereld die we samen zijn?