Expeditie (Online)

Hoe succesvoller jij bent in het managen van je mens-zijn en wat je vanuit pure passie doet,

hoe positiever en krachtiger de impact die jij hebt op je directe omgeving en de wereld als geheel.


SELF-MASTERY
De reisroute die Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht is, begeleidt je naar Self-Mastery in de creatie van het leven in het altijd veranderende nu. Self-Mastery betekent dat jij jezelf als mens volledig ontdekt en optimaal leert te managen.

Vragen die relevant zijn in het managen van je Zelf zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe zorg je dat je niet verdwaald raakt in alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om jezelf te ontwikkelen? In alle keuzes die je kunt maken?
 • Hoe zorg je dat je geen druk ervaart in alles dat je moet in het leven, van jezelf of van je omgeving? Omdat het nou eenmaal mogelijk is?
 • Wat staat er op jouw “bucketlist” en hoe ontspannen is het eigenlijk om zo’n lijst te hebben? 
 • Wat betekent het voor de organisatie van je leven als je een innerlijke drijfveer hebt om de wereld te veranderen en daarin resultaten te behalen?
 • Hoe ga je om met de verwachtingen die de buitenwereld van jou oplegt om te presteren?
 • Wat wil jij nou eigenlijk echt in het leven? Voor jezelf? Voor anderen? Voor de wereld?
 • Wat heb jij nodig om optimaal te kunnen floreren en presteren? En hoe creëer je dat voor jezelf in verbinding met anderen?

MIJN INTENTIE
Ik ben pas voldaan als jij zelf meester bent in de creatie van de dromen die leven in jouw hart. Als je optimaal toegerust bent voor prestatie en succes in dit decennium; het decennium van het onbekende en het onzekere. Als je met het beste en mooiste dat jij leert en ervaart, jouw omgeving inspireert. Door te zijn wie je in essentie bent en te doen waar jij je toe geroepen voelt.  

Om dat te bereiken nodig ik je uit samen met ons op ontdekkingsreis te gaan in de online Expeditie – The Creator in You.

Deze Ervaringsgerichte ontwikkelingsreis is opgezet als een stap voor stap reisroute waarin je ontdekt wat Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht voor jou betekent. Hoe het voor jou werkt.

WAT IS EEN EXPEDITIE
De Expeditie:

 • Is opgezet om jou te ondersteunen het optimale te halen uit je persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Zodat je vanuit een stevig fundament en met zelfbewustzijn de levens- en loopbaankeuzes kunt maken die echt bij jou passen
 • Is een online ervaring, waarin je op ontdekkingsreis gaat in jezelf en met gelijkgestemden. Samen zijn we Creators 4 Humanity
 • Bestaat uit highlights met informatie, tools en concrete opdrachten. Deze kun je in eigen tijd en tempo doen. Daarnaast is er een online community voor begeleiding, inspiratie en het uitwisselen van ervaringen
 • Wordt gefaciliteerd door ervaren reisgidsen. Zij geven je richting in de ontdekkingsreis die ondernemerschap is. Binnen de richtingaanwijzers gaat het erom dat jij continu zelf jouw unieke ervaring creëert. Je zet de eerste stappen in de reisroute van succesvol zijn met innerlijke creatiekracht. In het vorm geven van ondernemerschap, leiderschap, prestatie en succes in dit nieuwe decennium. En de langere termijn
 • Is een ‘co-creatieve Experience’. Co-creatie betekent dat jij het verloop van elke ervaring die je op doet tijdens de Expeditie mede vormgeeft. Dit doe je op basis van jouw unieke leven, persoonlijkheid, thema’s en vragen en in verbinding met mede Explorers
 • Is ingebed in ‘The Rhythms of Africa‘; een oorspronkelijke en krachtige levenswijze die klopt met de tijd waarin we leven. Met wat er nodig is voor succes en prestatie in het nieuwe decennium, en de toekomst
 • Is een beleving waarin je het onbekende in jezelf en het leven, stap voor stap ontdekt. Je leert omgaan met tegenslagen en uitdagende omstandigheden. Je ervaart hoe je optimaal kunt genieten van alles dat je onderweg tegenkomt. Je vindt uit welke elementen jouw levensreis een geweldige maken.

WAT LEVERT HET OP
De Expeditie is een ervaring waarin je voorbij je comfortzone gaat. Je wordt uitgedaagd om verder te kijken en reizen dan wat bekend terrein is. Het onbekende in jezelf en het leven te ontdekken. Hierdoor leer je vanuit innerlijke kracht flexibel in te spelen op alle continu veranderende factoren om je heen.

In de open en veilige omgeving die we creëren, verken jij als Explorer op steeds diepgaander en met hoger niveau van bewustzijn;

 • Jouw unieke levens- en ondernemersreis als ontdekkingsreis
 • Wat de bij jou passende levenswijze is, uitgaande van optimale balans en levensenergie
 • Waardoor je Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht ontdekt zoals het voor jou werkt.

VOOR WIE
We maken de Expeditie graag samen met open-minded mensen die toe zijn aan een versnelling in hun ontwikkeling. Die willen leven waar ze van dromen, in geloven en over spreken.

Een perfect platform voor jou die:

 • Open en nieuwsgierig van aard is
 • Zichzelf vaak anders voelt dan “de rest, wat hoort of wat normaal is”
 • Beschikt over een gezonde dosis eigen-wijsheid en koppigheid
 • Dromen of ideeën heeft voor een mooiere wereld of geïnspireerd wil worden
 • Graag zelfstandig bezig is en de waarde ziet van verbindend leren, werken en ondernemen (co-creatie)
 • Zich aangetrokken voelt tot de vraag: “Waarom ben ik hier op aarde?”
  En dit graag op diepgaand niveau wil onderzoeken
 • Met plezier wil ontdekken, ervaren, aangaan, leren, creëren en delen
 • De oprechte intentie heeft te willen ontdekken wat er nog meer aan potentieel in beschikbaar is dan je nu denkt. In jezelf en het leven.

Klaar voor je eerste stap naar de Next level?
Activeer nu de Creator in jou

It doesn’t matter who you are,
we all have our problems.

The Sun gives way to the Moon and this we accept. So why not give way to each other?

Learn to co-exist peacefully. Without judgment. Flow with the rhythm of life”

Wiyaala; Sun & Moon

Wat mensen zeggen

Ik krijg altijd nieuwe energie en heldere inzichten. Carole brengt je terug naar de oorsprong van wat je doet. Dat lijkt in eerste instantie een vertraging, maar het leidt bij mij altijd tot betere prestaties.”

Richard Adarkwah,
Founder Soft Productions Africa

De Expedities helpen me mijn intenties te doorzien. Zelfs beter dan dat ik ze zelf droom. Het is een eer om te reflecteren en op te laden in de online ruimte die geboden wordt.”

Prince Latif,
Founder SG Mobile Health Care

“Jouw testimonial hier als 1 van de eerste Nederlandse deelnemers?”

Explorer

“Jouw testimonial hier als 1 van de eerste Nederlandse deelnemers?”

Explorer