Mijn hartkracht

“Als je het hart als uitgangspunt neemt, zijn we voorbij de verschillen” – Carole Donkers

Mijn basis voor het werk dat ik nu doe startte 25 jaar geleden met een Master in Educational Science en specialisaties in organisatiekunde, ervaringsleren en ontwikkeling van mens in interactie met context. Via de leergang ‘interventiekunde’ (2008) leerde ik mezelf in te zetten als belangrijkste instrument voor verandering in mijn cliënten. Ik ben gecertificeerd in vele vaardigheidsgerichte cursussen waarvan de meest recente die van Energy Healing Facilitator (2017) is.

Ik heb 20 jaar praktijkervaring in het faciliteren van leer- en veranderprocessen op het niveau van individu, organisatie en maatschappij. Ik werkte voor bedrijfsleven en stichtingen in Nederland totdat ik in 2015 besloot mijn leven en werk voort te zetten in Ghana.

Mijn reis
Met twee benen in twee werelden. Dat is waarmee ik gevoelsmatig altijd in het leven stond. 1 been in Nederland en 1 been in Afrika (later Ghana), in bedrijfsleven en not-for profit organisaties, in winst maken en waarde toevoegen, in nieuw en oud, in westers en Afrikaans, in denken en voelen, in studeren en ervaren, in zelf ondergaan en opgedane kennis delen, in voor mezelf en voor de ander, in observeren en acteren, in mannelijk en vrouwelijk, in de wolken en op aarde, alleen en in verbinding….

Daarbij een gevoel van eenzaamheid, gescheidenheid van iets, verlangend naar iets…. Maar waarom en naar wat?

Vele jaren van diepgaande reizen in mezelf – in verbinding met Ghana – heeft me geleid naar 1 punt waarin alle werelden samen komen. 1 punt waarin ik voel dat alles 1 is: mijn hart.

SONY DSC

Op mijn reizen in, met en voorbij mezelf ontdekte ik dat de taal van het hart een universele taal van eenheid is. Een taal die alle werelden, alle tijden, alle niveaus, alle culturen en alle mensen in alle leeftijden verbindt. Het is ‘The Power of Connection’ met alles dat is in onszelf in interactie met de wereld om ons heen.

Journey Pobee 4

Op basis van al mijn persoonlijke ervaringen in leven, studie en werk begon ik ‘Life Transformation Experiences’ voor andere mensen te ontwikkelen. Ze kwamen tot stand door me te verdiepen in wetenschappelijke studies, gekoppeld aan de ervaringen die ik had gedurende diepgaande transformationele processen in mezelf en in interactie met het leven.

Alles dat ik doe is erop gericht om al bewuste mensen zelf te laten ontdekken wat het is om te Leven in Hartkracht. Dit doe ik door het levende voorbeeld te zijn, mensen op ondernemende wijze te begeleiden en mijn kennis en ervaringen te delen met wie toe is aan een reis naar binnen. Een schitterende ontdekkingsreis naar het vermogen dat in onszelf aanwezig is op het moment dat we de innerlijke wijsheid van het hart optimaal inzetten.

Daarbij verbind ik werelden door mensen in ‘het Westen’ een nieuw perspectief op Afrika te bieden en mensen in Afrika een nieuw perspectief op ‘het Westen’ te bieden. Het is mijn diepste drijfveer om op basis van een authentieke en gelijkwaardige verbinding van mens tot mens een mooiere wereld te creëren voor iedereen.

 

Wil je nog meer weten over mij?
De blogs op deze site nemen je mee op mijn reizen vanuit hartkracht.

Het e-boek ECHT LEVEN IN RIJKDOM is een weergave van mijn innerlijke reis van transformatie en heling via 80 korte teksten. 

E-boek Echt Leven in Rijkdom

€10.00

 

Interesse in mijn volgende boek? Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt bericht wanneer het klaar is om gedeeld te worden.

IMG_20180316_125253

Ga terug naar Home of verder naar Werken met jou