Werken met jou

“Carole leidt op tot ‘A Way of Life’ door zelf het voorbeeld te zijn.” – Gerty

Ben jij een ambitieuze en prestatiegerichte vrouw (mannen niet uitgezonderd) die echt het verschil wil maken in het leven en daarmee in de wereld? Verlang je diep van binnen naar meer dan wat het leven nu is? Wil je begeleiding in het concreet vorm geven van jouw unieke levensreis? Een liefdevolle, maar vlijmscherpe spiegel in jouw proces op het pad van innerlijke transformatie?

Ik ben er voor je. Via locatie onafhankelijke online sessies, retreats in Ghana en als spreker/facilitator in Nederland (en beyond).

Als intuitieve holistische ‘Energy Healing Facilitator’ (internationaal gecertificeerd) ondersteun ik jou in het aanspreken van je innerlijke wezenskern en de rijkdom in je hart. Om deze vervolgens optimaal in te zetten in het actief creeren van het leven (= de wereld) waar je ten diepste naar verlangt. Alles dat ik doe is er op gericht:

  • jou te begeleiden in een Leven in Hartkracht
  • jou te helpen met het beantwoorden van de kernvragen in zingeving: “Waarom ben ik hier op aarde?”, “Wat heb ik bij te dragen?”, “Wie ben ik ten diepste zelf voorbij de rollen die ik vervul?”
  • jou te faciliteren in het meer en meer af te stemmen op jouw unieke ‘higher calling’ en je zielepad.

Bijkomstig is dat alle inkomsten uit mijn dienstverlening aangewend worden om jongeren in Ghana te begeleiden in hun unieke levensreis. Op deze manier is voor mij de wereld in balans.

Dit is wat ik samen met jou kan doen:

In an online session

LIFE TRANSFORMATION COACHING – ONLINE
Het leven is een continue creatie van ervaringen. Negatief en positief. Bewust en onbewust. Vaak ben je je er niet van bewust hoe je jezelf belemmert in je eigen optimale levensgeluk. Ook zijn we als mens eerder gericht op wat er allemaal niet is, dan dat we werkelijk de kansen zien die voorbijkomen om jou te helpen het leven te co-creëren dat je diep van binnen verlangt te leven. Wat belemmert jou op dit moment in het leven zonder dat je het door hebt? Welke wonden heb je te helen in jezelf? Wie en wat heb je los te laten? Welke angsten heb je aan te gaan?

In een 1-op-1 online sessie van 30-45 minuten verbind ik me met jouw wezenskern, jouw onderbewuste. Ik neem gelijktijdig waar op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Daarmee spiegel ik jou op waar jij nu bent en wat jij vandaag te doen hebt om daar te komen waar je ten diepste verlangt te zijn.

Na een sessie heb je meer helderheid, voel je hernieuwde energie in je stromen en voel je je van binnenuit gemotiveerd om actie te ondernemen in de voor jou kloppende richting.

Connect met mij via deze link Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Coaching. Ik neem binnen 48 uur contact met je op voor het inplannen van een sessie. Investering: € 150,-.

Check hier ook even de ervaringen van anderen die met mij gewerkt hebben.

LIFE TRANSFORMATION MENTORING – ONLINE
1-op-1 mentoring is in het verlengde van de life transformation coaching. Het is een zeer krachtige manier om je leven totaal om te wentelen, ook wel transformeren genoemd. Gedurende ongeveer 4 maanden en 5 sessies ga ik met jou op reis. In deze periode begeleid ik je in het loslaten van alles dat jou niet dient in het realiseren van het leven dat je diep van binnen wenst te leven. In de tussentijd zet jij wat je leert om in daden in het werkelijke leven, creëer je actief je eigen kansen en versnel je onder mijn begeleiding in wat jij wilt bereiken.

Connect met mij via deze link Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Mentoring. Ik neem binnen 48 uur contact met je op voor het plannen van een oriënterend gesprek. Op basis hiervan stel ik een traject op maat samen. Investering: € 625,- voor intake + 5 sessies inclusief tussentijdse begeleiding.

Check hier ook even de ervaringen van anderen die met mij gewerkt hebben.

FB_IMG_1539757149772REIS IN DE HARTKRACHT VAN AFRIKA
In de afgelopen jaren namen p/krachtige vrouwen al het initiatief om met mij op reis te zijn in Ghana. Alle vanuit dezelfde motivatie: mijn leven is zo’n inspirerend voorbeeld van wat mogelijk is, dat ze graag werkelijk wilden voelen wat het is om in mijn leven te zijn. De ervaringen zijn dusdanig positief voor de bezoeker, de mensen in Ghana en mijzelf, dat ik ook jou uitnodig. Mijn leven in Ghana is het ultieme startpunt om ook jouw ware Leven in Hartkracht te gaan (be)leven.

Met Zelf-actualisatie als thema ontwikkelde ik een diepgaande reis voor de ambitieuze en prestatiegerichte vrouw die echt het verschil wil maken. Met mij als reisbegeleider. Lees hier meer over deze diepgaande reis in de kracht van Afrika

Connect met mij via deze link
Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Reis. Ik neem binnen 48 uur contact met je op voor een intake, op basis waarvan ik een programma op maat samen stel. 


SPREKER / WORKSHOP ‘LEVEN IN HARTKRACHT’

Als mens word ik vaak ervaren als bijzonder en inspirerend. In mijn werk in Ghana word ik gezien als een vernieuwend en verfrissend voorbeeld van co-creatief leren, leven en ondernemen in de nieuwe tijd. Ik laat het graag aan jou om jouw indruk te vormen.

In een interactieve lezing spreker of actiegerichte workshop neem ik je mee in mijn leven en reis op weg naar de realiteit van mijn dromen. Een bijzondere en persoonlijke ontmoeting die jou raakt exact waar jij op dat moment bent in jouw leven. Je zult je geïnspireerd en gemotiveerd voelen om ook jouw leven vorm te geven als jouw unieke zelf.

Thema’s: 

  • Leven in Hartkracht
  • Waarom de intentie om Afrika te helpen ontwikkelen niet werkt… en het alternatief

Connect met mij via deze link  Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Spreker/Workshop en licht je verzoek kort toe. Ik neem binnen 48 uur contact op om de mogelijkheden in Nederland te bespreken. En check hier ook even de ervaringen van anderen

Ga terug naar Mijn hartkracht of verder naar In Ghana