Werken met jou

“Carole leidt op tot ‘A Way of Life’ door zelf het voorbeeld te zijn.” – Gerty

Ben jij een ambitieuze ondernemer of ondernemende leider die:

 • Op zoek is naar/ zich bezig houdt met alternatieve manieren van leven, ondernemen en organiseren in het nieuwe paradigma?
 • Zich ervan bewust is/ aan het worden is dat jouw innerlijke zelf de belangrijkste sleutel bent in het realiseren van welke verandering, visie of droom dan ook?
 • Wil evolueren in zijn/ haar volledige potentieel als mens?
 • Zijn/ haar bewustzijnsontwikkeling wil versnellen via praktisch, diepgaand, ver-rijkend transformatief leren ?
 • Die voluit wil leven en ondernemen ‘at the next level’?

De mensen die al met mij werkten, uitten onder andere de volgende statements als startpunt:

 • “Ik heb en doe alles dat ik wil… maar steeds sterker voel ik dat er nog meer is dan dat”
 • “Ik heb een groeiend verlangen om te vertragen in de ratrace waarin we met z’n allen bezig zijn”
 • “Ik heb alles wel zo’n beetje geprobeerd te veranderen in mezelf, mijn leven en mijn werk, maar…”
 • “Einstein had gelijk: we kunnen onze problemen niet oplossen op hetzelfde niveau als dat we ze gecreerd hebben”
 • “Mijn hoofd zit vol visie, gedachten, ideeen, mogelijkheden, plannen en to do’s. Het blijft maar doorgaan!”
 • “Ik voel me uit verbinding met de wereld om me heen (disconnected), verdwaald, een vreemde in mijn eigen leven, wat gebeurt er?”
 • “Ik wil de diepte in duiken, mezelf nu eens echt aan gaan”
 • “Geef mij maar een vlijmscherpe spiegel, waarin ik mezelf eens goed in de ogen kan kijken”

Bijkomstig is dat de inkomsten uit mijn dienstverlening aangewend worden om jonge ondernemende leiders in Ghana te begeleiden in het realiseren van hun volledige potentieel. Op deze manier is voor mij de wereld in balans.

In an online session

LIFE TRANSFORMATION MENTORING – ONLINE
Het leven is een continue creatie van ervaringen. Negatief en positief. Bewust en onbewust. Vaak ben je je er niet van bewust hoe je jezelf belemmert in je eigen ondernemerschap en leiderschap. Wat belemmert jou op dit moment zonder dat je het door hebt?

Gedurende ongeveer 4 maanden ga ik met jou op reis. In vijf 1-op-1 online sessies van 30-45 minuten verbind ik me met jouw wezenskern, jouw onderbewuste. Ik neem gelijktijdig waar op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Daarmee spiegel ik jou op waar jij nu bent en wat jij vandaag in jezelf te doen hebt om krachtige transformaties met duurzame impact te realiseren in je leven, de maatschappij of de wereld. 

Na elke sessie heb je meer helderheid en voel je hernieuwde energie in je stromen. Je voelt je van binnenuit gemotiveerd om actie te ondernemen in de voor jou gewenste richting en leert wat voor jou werkt. Tussen de sessies in zet jij wat je leert om in daden in het werkelijke leven en versnel je onder mijn begeleiding je bewustzijnsontwikkeling.

Connect met mij via deze link Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Mentoring. Ik neem binnen 48 uur contact met je op voor het plannen van een oriënterend gesprek. Op basis hiervan stel ik een traject op maat samen. Investering: € 625,- voor intake + 5 sessies inclusief tussentijdse begeleiding.

Check hier ook even de ervaringen van anderen die met mij gewerkt hebben.

RETREAT IN DE KRACHT VAN AFRIKA
Een retreat voor ‘dare devils’ die klaar zijn voor een confrontatie met alles dat ze denken te zijn, die toe zijn aan een avontuur buiten hun comfortzone. In de afgelopen jaren namen p/krachtige ondernemers en leiders al het initiatief om met mij op reis te zijn in Ghana. Alle vanuit dezelfde motivatie: mijn leven is zo’n inspirerend voorbeeld van wat mogelijk is, dat ze graag werkelijk willen ervaren wat het is om in mijn leven te zijn. De ervaringen zijn dusdanig positief voor de bezoeker, de mensen in Ghana en mijzelf, dat ik ook jou uitnodig.

Deze reis is het ultieme startpunt om te versnellen in een leven in je volledige potentieel en in de hoogst mogelijke lichtfrequentie. Met Zelfactualisatie als thema ontwikkelde ik een diepgaande reis voor de succesvolle ondernemer en ondernemende leider die echt het verschil wil zijn. Die met mij als reisbegeleider leert hoe krachtige transformatie met duurzame impact te realiseren vanuit authentieke creatie-, hart- en zielskracht. Lees hier meer over deze diepgaande reis in de kracht van Afrika

Connect met mij via deze link
Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Reis. Ik neem binnen 48 uur contact met je op voor een intake, op basis waarvan ik een programma op maat samen stel. 


SPREKER / WORKSHOP 

Als mens word ik vaak ervaren als bijzonder en inspirerend. In mijn werk in Ghana word ik gezien als een vernieuwend en verfrissend voorbeeld van co-creatief leren, leven en ondernemen in de nieuwe tijd. Ik laat het graag aan jou om jouw indruk te vormen.

In een interactieve lezing spreker of actiegerichte workshop neem ik je mee in mijn leven en reis op weg naar de realiteit van mijn dromen. Een bijzondere en persoonlijke ontmoeting die jou raakt exact waar jij op dat moment bent in jouw leven. Je zult je geïnspireerd en gemotiveerd voelen om een stap te maken in je eigen bewustzijnsontwikkeling.

Connect met mij via deze link  Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Spreker/Workshop en licht je verzoek kort toe. Ik neem binnen 48 uur contact op om de mogelijkheden in Nederland te bespreken. En check hier ook even de ervaringen van anderen

Ga terug naar All of me of verder naar In Ghana

Foto: Met ondernemer Annaliza op reis in de Kracht van Afrika

FB_IMG_1539757149772