Werken met jou

“Carole leidt op tot ‘A Way of Life’ door zelf het voorbeeld te zijn.” – Gerty

Ben jij een ambitieuze en prestatiegerichte professional die echt het verschil wil maken in de wereld?

Ik initieer ‘Life Transformation Experiences‘ voor ambitieuze en prestatiegerichte professionals en ondernemers die wezenlijk het verschil willen maken in de wereld: door vanuit innerlijke creatiekracht en natuurlijk talent het leven te manifesteren waar ze ten diepste naar verlangen of van dromen. Als rolmodel van wat mogelijk is, vormen zij een bron van positieve inspiratie voor de mensen om hen heen en voor toekomstige generaties.

Mijn werkwijze is intuïtief, co-creatief, diepgaand, scherp en speels. Ik creëer de ruimte waarin het onbewust bewust wordt, waarin kan ontstaan wat heeft te ontstaan en gebeurt wat nodig is om belemmeringen te doorbreken. Elke ontmoeting met mij is een volgende stap in een authentiek leven in balans, werkend met voldoening, passie en plezier.

Dit is wat ik samen met jou kan doen vanuit/in Ghana:

20180312_065812_0001

LIFE OF BUSINESS COACHING – ONLINE
Het leven is een continue creatie van ervaringen. Negatief en positief, bewust en onbewust. Vaak ben je je er niet van bewust hoe je jezelf belemmert in je eigen levensgeluk. Ook zijn we als mens eerder gericht op wat er allemaal niet is, dan dat we werkelijk de kansen zien die voorbijkomen om jou te helpen het leven te co-creëren dat je diep van binnen wenst te leven.

Wat belemmert jou op dit moment in het leven zonder dat je het door hebt?

In een 1-op-1 online sessie van gemiddeld 30 minuten spiegel ik jou op waar jij nu bent en wat jij vandaag te doen hebt om daar te komen waar je wilt zijn. Na deze sessie zul je merken dat je helderheid hebt, voel je hernieuwde energie in je stromen en voel je je van binnen uit gemotiveerd om actie te ondernemen in de voor jou kloppende richting.

Connect met mij via deze link Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Coaching. Ik neem binnen 72 uur contact met je op voor het inplannen van een sessie. En check hier ook even de ervaringen van anderen

20180312_070510_0001

LIFE MENTORING – ONLINE
1-op-1 mentoring is in het verlengde van de life & business coaching. Het is een zeer krachtige manier om je leven totaal om te wentelen, ook wel transformeren genoemd. Gedurende ongeveer 4 maanden ga ik met jou op reis. In deze periode begeleid ik je in het loslaten van alles dat jou niet dient in het realiseren van het leven dat je diep van binnen wenst te leven. In de tussentijd zet jij wat je leert om in daden in het werkelijke leven, creëer je actief je eigen kansen en versnel je onder mijn begeleiding in wat jij wilt bereiken.

Connect met mij via deze link Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Mentoring. Ik neem binnen 72 uur contact met je op voor het plannen van een oriënterend gesprek. Op basis hiervan stel ik een traject op maat samen. En check hier ook even de ervaringen van anderen

20180312_070003_0001

REIS IN DE KRACHT VAN AFRIKA
Enkele mensen namen het initiatief om mij te bezoeken in Ghana. Alle vanuit dezelfde motivatie: mijn leven is zo inspirerend dat men graag werkelijk wilde voelen wat het is om in mijn leven te zijn. De ervaringen waren zo positief voor de bezoeker, de mensen in Ghana en mijzelf, dat ik veel meer mensen wil uitnodigen om via mijn leven hun ware leven te gaan (be)leven.

Gaat het voor jou om leven, om ondernemen of delen? Er zijn twee opties:

Zelf-realisatie: Diepgaande reis
 voor ambitieuze en prestatiegerichte professionals die echt het verschil willen maken met mij als coach: Diepgaande reis in de kracht van Afrika

Actieve vakantie: Ervaringsreis in verbinding met onze Talents 4 Humanity
Wil je al reizende ontdekken of juist heel concreet je handen uit de mouwen steken? Op basis van jouw/jullie wens, behoefte of interesse stel ik een uniek programma samen in Ghana.

Connect met mij via deze link
Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Reis. Ik neem binnen 72 uur contact met je op voor een intake, op basis waarvan ik een programma op maat samen stel. 

20180312_071050_0001

SPREKER 
Als mens word ik vaak ervaren als bijzonder en inspirerend. In mijn werk in Ghana word ik gezien als een vernieuwend en verfrissend voorbeeld van co-creatief leren, leven en ondernemen in de nieuwe tijd. Ik laat het graag aan jou om jouw indruk te vormen.

Als spreker, neem ik je mee in mijn leven en reis op weg naar de realiteit van mijn dromen. Een bijzondere en persoonlijke ontmoeting die jou raakt exact waar jij op dat moment bent in jouw leven. Je zult je geïnspireerd en gemotiveerd voelen om ook jouw leven vorm te geven als jouw unieke zelf.

Omdat ik een zeer sterk vermogen heb om in te voelen en woorden te geven aan energie, is het ook mogelijk dat ik jouw speech schrijf, een gedicht lever of spreek voor specifieke gelegenheden.

Connect met mij via deze link  Vul je naam en e-mailadres in o.v.v. Spreker en licht je verzoek kort toe. Ik neem binnen 72 uur contact op om de mogelijkheden in Nederland te bespreken. En check hier ook even de ervaringen van anderen

Ga terug naar Mijn hartkracht of verder naar In Ghana