Lezing

Rijk en ontwikkeld in 2030
is de mens die NU de shift maakt.
Ben jij er klaar voor?

SUCCES EN PRESTATIE IN HET NIEUWE DECENNIUM
Voel jij je ook wel eens vastlopen in het leven dat je leidt? Gevangen in het carrière pad dat je gekozen hebt? Gestrest door alles dat je (nog) moet doen van jezelf? Is het succes van je bedrijf niet meer zo vanzelfsprekend?

Wil jij mee kunnen in de wereld van 2030? Maak dan nu de shift.

Volgens Carole is de arme en onderontwikkelde mens in 2030, degene die blijft hangen in oude paradigma’s. In denkwijzen die niet meer werken in dit nieuwe decennium. Ze schetst een helder perspectief op ons potentieel als mens in alle mogelijkheden die deze tijd ons biedt.

Een persoonlijk verhaal dat wordt bekrachtigd door concrete ervaringen met aantoonbare successen. Door het vermogen van deze bevlogen vrouw om in positieve energie te zijn en werken; in elke situatie. In haar openheid is Carole een spiegel voor jou. Ze laat je niet alleen zien dat je in elke moment een keuze hebt. Ze laat je ervaren dat het hele leven de keuze is die je maakt in elk moment.

JOUW KEUZE IS NU

De mensen in Ghana noemen haar ‘A true daughter of Africa’, ‘Our white African’ en ‘a True Mirror of the African Dream’. Als twaalfjarige leest de Nederlandse Carole Donkers het boek ‘Roots’ over het leven van de Gambiaanse jongen Kunta Kinte. Ze snapt vanaf dan niet meer waarom haar altijd verteld wordt dat mensen in Afrika onze hulp nodig hebben. Ze neemt zich voor ooit zelf naar Afrika te gaan om de waarheid te ontdekken…

20 jaar later, in 2010, zet Carole dat voornemen om in daad. Ze volgt haar innerlijke stem en komt terecht in Ghana. Uiteindelijk laat ze alles dat ze in Nederland heeft opgebouwd achter, om zich te vestigen in het Noorden van Ghana.

Hier initieert ze Talents 4 Humanity; een co-creatieve community van jonge, high potential leiders van transformatie.

Gaandeweg ontdekt Carole de beperkingen van het paradigma van het westerse denken. Hoe ze onbewust gevangene werd van materieel geluk, rationeel denken, tijd, plannen, geld, presteren, controle en verwachtingen. Via de energie, cultuur en mensen van Noord-Ghana transformeert ze volledig als mens. Ook leert ze hoe succesvol te ondernemen en te leiden op basis van deze inzichten. Met innerlijke creatiekracht als basis.

Carole vat haar ervaringen in Noord-Ghana samen in het thema; “Succes en prestatie in het nieuwe decennium”. Ze neemt je mee in een beleving die je raakt. Persoonlijke lessen worden afgewisseld met visie en aanpak. Haar succesverhalen laten zien dat de waarheid van Afrika een andere is dan het “hulpbehoevende” beeld dat haar als kind werd voor gehouden. Jonge en ondernemende Ghanesen hebben onze hulp niet nodig. Ze kunnen ons juist helpen. Ze hebben alles in huis om uit te groeien tot de topondernemers en high performers van dit decennium.

WAT MENSEN ZEGGEN OVER CAROLE

“Wat een krachtige inkijk in haar persoonlijke missie, behaalde successen en perspectief op de ontwikkeling van Afrika gaf Carole. Ze heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten. Haar levenskeuzes en haar verhaal zetten aan tot reflectie en dagen uit het leven te ‘verrijken’ door Westerse conditioneringen los te laten.”

Gerard – KPN

“Ik blijf gegrepen door het verhaal, de passie en de bevlogenheid van Carole. Maar ook haar lef te doen wat voor haar leven is.”

Jeanne

Ontmoetingen met Carole zijn een ware belevenis. Ze is buitengewoon open over zichzelf en tegelijkertijd een vlijmscherpe spiegel voor jou. De levenskeuzes die zij maakt zijn gemotiveerd door een innerlijke drijfveer en volledige focus op het nastreven van een hoger doel ver voorbij haar eigen belangen.”

Ted – Bedrijfspositiviteit

STANDAARD OPTIES EN INDICATIE TARIEF

LIEVER EEN LEZING OP MAAT?
Dit zijn specifieke thema’s waar Carole over kan spreken

 • Persoonlijke groei
 • Persoonlijk leiderschap
 • Authenticiteit
 • Transformatie
 • Ondernemen
 • Hoe haal ik het beste uit mijn mensen?
 • Vrouwelijke ondernemers en leiders: kracht en belemmeringen
 • Maatschappij
 • Ontwikkeling Afrika
 • Racisme
 • Gezondheid en welzijn
 • De rol van onderwijs

Ben jij klaar voor de shift?