Reconnectie Cirkel (Online)

Reconnect met de essentie en boost je creatiekracht

 • Heb je levensvragen waarop je het antwoord zoekt?
 • Wil je duidelijkheid krijgen in iets dat je bezig houdt?
 • Heb je moeite met het nemen van een beslissing?
 • Mis je richting in je leven?
 • Voel je je met regelmaat vastlopen of gevangen?
 • Raak je verdwaald in alle informatie die op je afkomt?
 • Ervaar je gevoelens van: “leegte”, “een vreemde zijn hier op aarde”, “misplaatst voelen”, niet gezien worden?” of vergelijkbaar? 

Verlang jij ook zo naar:
een simpel(er) leven in vrijheid, vitaliteit, vrede, vervulling en verbinding?


WAT HET IS
We komen samen met gelijkgestemden in The Creator Space. In deze online ruimte vindt een reconnectie plaats met de energie die jij van nature bent. Hiermee krijgt je innerlijke creatiekracht een boost. Innerlijke creatiekracht is niet alleen een belangrijke sleutel voor transformatie van jouw eigen leven. Het is ook heel hard nodig om fundamentele veranderingen in de Nederlandse maatschappij en de wereld, te realiseren.

Reconnectie houdt in dat je connectie maakt met wat je in essentie bent: energie in een fysiek lichaam, een ziel die vibreert als 1 met de universele intelligentie. Wanneer jij zelf optimaal in connectie leert te zijn met jouw stroom van levensenergie, begeleidt deze je natuurlijk en organisch terug naar de oorspronkelijke heelheid en eenheid in jezelf. Dat noem ik Reconnectie met Roots.

Reconnectie leidt tot meer eigenwaarde, liefde, zelfzorg en respect voor wie jij in de diepste essentie, op het niveau van je ziel, bent. Als jij volledig aanwezig bent in de kracht van jouw innerlijke vermogens en jouw unieke zielsexpressie en de ander is dat ook, dan stroomt de kracht van connectie en co-creatie in haar puurste vorm tussen jullie. Dan is een mooiere wereld voor iedereen in dat moment.  

Carole heeft het in zich om iemand tot rust te brengen, ‘to hold the space’. Te zijn met wat er is en daar stille getuige van te zijn. In haar ruimte kan ik me ontspannen en bij mezelf terecht komen. Ze herkent mij op een niveau waar geen woorden nodig zijn.”

Muriel, Specialist in online marketing
Mwintombo en Carole in een reconnectiecirkel met kinderen in de community Karimenga, Noord-Ghana

WAT JE KUNT VERWACHTEN
De reconnectie cirkel is een laagdrempelige mogelijkheid om kennis te maken met mij. Om samen te zijn met gelijkgestemden terwijl je in een optimale connectie bent met jezelf.

In het eerste half uur begeleid ik je naar de connectie met jezelf. De energie waarin ik aanwezig ben ontsluit en activeert de stroom van levensenergie in jou en in de community waarin we samen zijn. Je hoeft niet anders te doen dan je over te geven aan de ervaring. Alles dat op komt, mag er zijn. Zonder oordeel. Zonder moeten. Zonder actie. Alleen maar zijn met wat is.

Het tweede half uur is er ruimte voor het delen van ervaringen en de mogelijkheid om begeleiding te ontvangen.

Voor de sessie
Breng ik mezelf in connectie met mijn optimale energetische stroom. Dit doe ik door af te stemmen op de oorspronkelijke Bron van eenheidsenergie die is op één van mijn ‘krachtplekken’ in Afrika. In verbinding met deze diepe oerkracht ontvang ik ook de energetische licht frequenties van de Nieuwe Aarde. Deze werken door me heen tijdens de sessie. Ze brengen heling en corrigeren jouw energie daar waar nodig.

Tijdens de sessie

 • Ervaar je wat het is om in verbinding te zijn met anderen vanuit de optimale connectie met je ware zelf
 • Leer je om je, zonder oordeel, over te geven aan dat wat er allemaal in jou aanwezig is en om de waarde daarvan te kennen
 • Bekrachtig je jouw unieke en volledige aanwezigheid in de wereld


“In de ruimte die ik ben laat ik je ervaren hoe het is om volledig aanwezig te zijn als de essentie van jouw wezen.

Wat plaats vindt is een:

* Reconnectie met het innerlijke licht van je ziel in haar zuiverste vorm, vrij stromend in haar oorspronkelijke levensenergie

* Co-creatie van het fundament voor een vitaal, vrij en vervuld leven in verbinding met balans en energie als uitgangspunt.”

Na de sessie

 • Werkt energie door daar waar het nodig is
 • Heb je een verruimd bewustzijn en voel je hernieuwde energie in je stromen
 • Voel je je van binnenuit gemotiveerd en klaar om actie te ondernemen in de voor jou gewenste richting (wat ook kan betekenen dat je belemmeringen naar boven komen, zodat je deze kunt overwinnen)
 • Wordt het helder wat voor jou de essentie is in alle dagelijkse informatie en je zult hier makkelijker naar handelen. 

WAT VRAAGT HET VAN JOU

 • De intentie om jezelf te ontdekken in alles dat je bent
 • De keuze om dit CaDo voor jezelf te gunnen
 • 1 uur volledige aandacht voor jezelf
 • Een open instelling en overgave aan wat er gebeurt tijdens de sessie
 • Een donatie vooraf van minimaal € 10,- per keer

WANNEER
Op het moment dat ik de calling voel een reconnectie cirkel te openen.
Schrijf je hieronder in en ontvang automatisch een uitnodiging in je mailbox.

Wat mensen zeggen

“Ik ervaar een innerlijke rust en vertrouwen. Een fijn gevoel van veiligheid dat ik vaak mis in mezelf. Ik wil graag antwoorden over de toekomst, maar leer nu te vertrouwen op het proces in het nu.”

J. – Talent coach, Nederland

“Ik maakte een stap naar een kracht in mezelf die er altijd al was, maar waarvan ik het bestaan niet wist. Het voelt heel natuurlijk. Ik ervaar een warm en positief gevoel dat uitgaat van samenwerking.”

N. – IT-architect, Nederland

“Ik voel me opgelucht. Het was een ervaring waarin ik op een hele mooie plek was en mijn dromen helder kon waarnemen.”

I. – Reisbegeleider, Ghana