Reconnectie Cirkel (Online)

Activeer je energie en boost je creatiekracht

In deze co-creatieve ervaring van 3x 1 uur met maximaal 12 mensen, activeren we de energie die jij van nature bent. Hiermee krijgt je innerlijke creatiekracht een boost. Innerlijke creatiekracht is een belangrijke sleutel voor succesvol ondernemen en leiden in het nieuwe decennium.

Activatie houdt in dat je connectie maakt met de diepere laag in jezelf; daar waar je contact hebt met je intuïtie, je hart, je ziel en het elektromagnetische veld om je heen. Het is een boost omdat je de stap zet naar een hoger niveau van bewustzijn; het niveau waarop je jouw innerlijke creatiekracht optimaal kunt inzetten in het realiseren van het leven waar je ten diepste naar verlangt.

CONTEXT

  • Wat betekent het als het Nederlandse leven waarin je geboren bent niet als het jouwe voelt? En het Afrika dat je niet kent je ‘naar huis’ lijkt te roepen?
  • Hoe is het om vrij, vervuld, vitaal, volledig en vanuit het hart te leven? En succesvol te zijn in afstemming met jouw unieke hogere missie?
  • Wat is de geheime aantrekkingskracht van Afrika? En hoe kan het jou helpen ontwikkelen naar een ‘echt leven in rijkdom‘?

Tijdens mijn 10-jarige ondernemersreis in co-creatie met de jonge generatie in Ghana, ontving ik de antwoorden op alle levensvragen die ik mezelf ooit stelde. Over wie ik ben. Over waarom ik hier ben. Over leren. Over levens- en werkgeluk. Over het ontwikkelen van Afrika. Over de wereld waarin we leven. En over succes en prestatie in de nieuwe tijd.

Mwintombo en Carole in een reconnectiecirkel met kinderen in de community Karimenga, Noord-Ghana

WAT JE KUNT VERWACHTEN
De exacte inhoud wordt geleid door The Rhythms of Africa. Alles vormt zich in het hier en nu via de co-creatie die plaats vindt in de cirkel die we samen zijn. Dit is een vorm van samenwerking waarbij de deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat. Het is een combinatie van:

  • Het toepassen van tools voor het activeren van de energie die jij van nature bent, waardoor je innerlijke creatiekracht een boost krijgt
  • Het werken met de levensvragen van de deelnemers.

De openhartigheid waarmee ik mijn eigen ervaringen op het pad van persoonlijke groei, bewustzijnsontwikkeling en zelfactualisatie deel, is een spiegel die jou richting geeft. Op natuurlijke wijze creëer ik de ruimte waarin jij in alles kan zijn wie jij op dit moment bent. Ik werk vervolgens met wat zich aandient vanuit het onderbewuste van de individuele deelnemers en het collectief.

WAT LEVERT HET OP
Je wordt geholpen in het stellen van de essentiële levensvragen en het ontvangen van de antwoorden in de diepere lagen van jezelf. Vragen en antwoorden die voor jou relevant zijn op dit moment in jouw leven. Het wordt heel helder wat jouw volgende stappen zijn in de creatie van het leven waar je naar verlangt.

Zeker is dat jij met een verruimd bewustzijn, verhoogde energie en grenzeloos vertrouwen in jezelf, de reconnectie cirkel verlaat.

DEELNAME
€ 149,- per persoon, maximaal 12 deelnemers, start 5x per jaar.

Zet nu de eerste stap naar een reconnectie met het volledige potentieel in jou. Meld je aan en ontvang bericht zodra de volgende cirkel start.

Wat mensen zeggen

“Ik kreeg nog veel meer vertrouwen dat ik écht mag zijn en van daaruit voelen wat voor mij de “next step” is. Ik leerde hoe ik mijn leven nog meer vanuit creatiekracht kan leiden.

Sandra Korse – Documentaire maker

“Carole laat je zien dat je altijd keuzes hebt. Dat het volgende vanzelf op je pad komt als je dicht bij je hart blijft. Als je binnen in jezelf luistert naar wat belangrijk is voor jou.

Ryanne – Leidinggevende Ricoh

“Wat me het meeste bij blijft is het verschil dat ik kan maken door zelfbewust te zijn. Zo creëren we een wereld van mensen die acteert vanuit liefde en niet vanuit angst.”

Monique – Lerares basisschool

Wil jij ook jouw innerlijke creatiekracht ervaren?