Reconnectie 1 op 1 (Online)

“De kracht van energie is dat het verbindend werkt, onafhankelijk van waar we zijn.

Het is een connectie dwars door tijd en ruimte heen.”

Carole Donkers

1-OP-1 SESSIES
Voor een reconnectie met de essentie van jouw wezen: het licht van jouw ziel.
Voor de creatie van een leven in je zielsbestemming.

WAT HET IS

De reconnectie sessies zijn een vorm van 1-op-1 begeleiding, waarin ik werk in en met pure creatie energie die al jouw innerlijke vermogens bekrachtigt.

VOOR WIE HET IS

Voor jou die levensvragen heeft en klaar is om te ontdekken wat er nog meer beschikbaar en mogelijk is voorbij wat we denken en leerden dat de realiteit is.

WANNEER HET WERKT

Als je de intentie hebt het voorbeeld te zijn van waar je over spreekt. Als je wilt leven, ondernemen, leiden en coachen vanuit authenticiteit en hoger zelfbewustzijn.

Het leven is een continue creatie van ervaringen die je zelf activeert. Negatief en positief. Bewust en onbewust. Wacht niet totdat je een probleem hebt voor je bewust investeert in tijd en ruimte voor jezelf.

Om toegang te krijgen tot je volledige potentieel heb je op reis te gaan naar binnen. Het vereist dat je aan de slag gaat met de plekken in jezelf die niet op het hoogst mogelijke niveau opereren.

“In elke ontmoeting laat Carole mij ervaren wat werkelijk waarde heeft en welke keuzes ik nu te maken heb.”

Marcel, Ondernemer Duurzame Energie, Nederland

“Carole heeft het in zich om iemand tot rust te brengen, ‘to hold the space’. Te zijn met wat er is en daar stille getuige van te zijn. In haar ruimte kan ik me ontspannen en bij mezelf terecht komen. Ze herkent mij op een niveau waar geen woorden nodig zijn.”

Muriel, Specialist online marketing, Nederland

INHOUD | ZIJN IN JE ZIEL
Gesprek op zijnsniveau. De nadruk ligt op uitwisseling via gesprek, waarin we energie waarnemen en de kern / pijnpunten bloot leggen. Resultaat is verheldering. Te merken in bijvoorbeeld: opgeruimd hoofd, vrij gevoel, een last van je af, meest passende keuze(s) voor je volgende stap.

Energetische reconnectie op zielsniveau. De nadruk ligt op uitwisseling via energie. We werken in een overwegend stille verbinding, waarin mijn energie in-tuned op de jouwe, blokkades waarneemt en opheft. Resultaat is minder concreet en tastbaar, omdat het proces zich afspeelt in je onderbewuste. De energie werkt daar waar het nodig is, ook na de sessie. Het is per persoon verschillend wat de uitwerking is.

Tijdens de sessie maken we contact met de oorspronkelijke heelheid en eenheid in jezelf. Het verruimt je bewustzijn omdat je voelt en ervaart hoe jij optimaal in afstemming bent/kunt zijn terwijl ik al je vermogens aanspreek.

Vanuit deze diep gegronde connectie met het hoogste potentieel in jezelf en het leven, activeren we de delen in jou die op dit moment gezien en herinnerd mogen worden. De ene keer is het negatieve informatie die losgelaten mag worden omdat het je niet meer dient. Overbodige ballast die omgezet mag worden naar iets positiefs. Altijd is het positieve informatie. Iets in jou dat bekrachtigd mag worden. Altijd is het wat nu de bedoeling is. Elke keer dat je dit proces door maakt neemt je innerlijke creatiekracht toe.

Weet ook dat jouw ziel altijd zelf de keuze maakt in de wijze waarop de tune-in sessie verloopt. Er zal dus nooit iets gebeuren waar jij niet aan toe bent.

WAT IK BIJDRAAG
Het is mijn vermogen om jou in je innerlijke kracht, wijsheid en volledige potentie waar te nemen. Ik zie als het ware de mooiste, lichtste en meest complete versie van jou. Daardoor neem ik ook waar welke blokkades er nu in jou aanwezig zijn die jou belemmeren. Vanuit neutrale, pure energie ben ik een spiegel die jou richting geeft. Op natuurlijke wijze creëer ik de ruimte waarin jij in alles kan zijn wie en wat je op dit moment bent. Ik werk vervolgens met wat zich aandient. Lees ook: Reconnectie met Roots.

Als internationaal gecertificeerd facilitator in Energy Healing & Life Transformation laat ik jou ervaren hoe je zelf alles kunt overwinnen dat jou belemmert in het leven van je volledige potentieel.

Ik doe dit in verbinding met ‘The Rhythms of Africa’; de oorspronkelijke energetische Bron van Eenheid.”

Carole Donkers

WAT JE KUNT VERWACHTEN
Voor de sessie:

 • breng ik mezelf in connectie met mijn optimale energetische stroom en het elektromagnetische veld om ons heen. Ik ben dus volledig bewust aanwezig als ik je ontmoet. De energetische kracht die volledig bewust aanwezig zijn is, werkt door mij heen als ik met jou werk.

Tijdens de sessie:

 • Formuleren we 1 kernvraag die de basis is voor deze co-creatieve sessie
 • Stem ik me volledig af op jou en waar jij nu bent. Dit doe ik gelijktijdig op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau
 • Worden jouw onbewuste belemmeringen voelbaar, zichtbaar en tastbaar
 • Onderzoeken we vervolgens samen wat jij nu te doen hebt om jouw innerlijke creatiekracht optimaal in te zetten
 • En we gaan daar mee aan de slag.  

Na de sessie:

 • Heb je een verruimd bewustzijn en voel je hernieuwde energie in je stromen
 • Voel je je van binnenuit gemotiveerd en klaar om actie te ondernemen in de voor jou gewenste richting
 • Wordt het steeds helderder wat voor jou de essentie is in alle dagelijkse informatie en je zult hier makkelijker naar handelen
 • Zet jij wat je leert tijdens de sessie om in daden in het werkelijke leven.

WAT LEVERT HET OP

 • Met mijn begeleiding versnel je je bewustzijnsontwikkeling, optimaliseer je je innerlijke licht-en creatiekracht en leer je de bijbehorende processen optimaal te managen
 • De kracht, wijsheid en potentie die in jezelf aanwezig is, is jouw belangrijkste instrument in de creatie van wat je voor ogen hebt
 • Jij bent volledig aanwezig in alles dat je doet
 • Hierdoor ben je vele malen krachtiger en effectiever in het begeleiden van jezelf en de creatie van je gewenste leven, in je verbindingen met andere mensen en in het flexibel omgaan met veranderingen.  

“In de ruimte die ik ben laat ik je ervaren hoe het is om volledig aanwezig te zijn als de essentie van jouw wezen.

Wat plaats vindt is een:

* Reconnectie met het innerlijke licht van je ziel in haar zuiverste vorm, vrij stromend in haar oorspronkelijke levensenergie


* Co-creatie van het fundament voor een vitaal, vrij en vervuld leven in verbinding,

met balans en energie als uitgangspunt.”

WAT VRAAGT HET VAN JOU

 • De keuze om dit CaDo aan jezelf te gunnen
 • Volledige aandacht voor jezelf
 • Een open instelling en overgave aan wat er gebeurt tijdens de sessie
 • Financiële investering vooraf (betalingsregeling mogelijk bij abonnement):
 • € 75,- per half uur
  Je ontvangt € 75,- als korting bij afname van een abonnement:
 • 1 jaar abonnement voor 8x half uur met een waarde van € 995,-
 • 6 maanden abonnement voor 4x half uur met een waarde van € 495,-

Jouw intentie om deze ontmoeting met mij te gunnen aan jezelf is leidend. Daarom vinden de sessies plaats op het moment dat jij er bewust voor kiest. Ook past de duur van een sessie zich aan aan wat in een moment mag ontstaan en voor jou de bedoeling is.

WAT MENSEN ZEGGEN

“Van de sessies met Carole weet je dat ze altijd nieuwe energie en heldere inzichten opleveren. Ze brengt je terug naar de oorsprong van wat je doet. Dat lijkt in eerste instantie een vertraging, maar het leidt bij mij altijd tot betere prestaties”

Richard, Digital Entrepreneur, Ghana

Carole doorziet mijn intenties zelfs beter dan dat ik ze zelf droom. Het is een eer om te reflecteren en op te laden in haar ruimte.”

Prince, Social Entrepreneur, Ghana

“De sessies met Carole zijn erg speciaal en brengen ongelooflijke transformatie in mijn mentale, emotionele en fysieke welzijn. Ik ontvang zo veel belangrijke levenslessen in korte tijd. Carole begeleidt me in het identificeren van de dieperliggende oorzaken van mijn uitdagingen. Ook maakt ze concreet hoe ik daar mee om kan gaan in het dagelijkse leven.

Na iedere sessie ervaar ik dat mijn hart en geest verruimd zijn. Ik ga met hernieuwde energie de wereld in.”

Marina, Specialist Onderwijs, Italie