Reconnectie Retreat (Ghana)

Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht vereist dat je aan de slag gaat met de plekken in jezelf die niet op het hoogst mogelijke niveau opereren.

Reconnectie met Roots in The Rhythms of Africa legt deze bloot. Leidend tot een onbeschrijflijk krachtig fundament voor de rest van je leven.”

HELAAS… DE RETREATS IN GHANA staan on hold i.v.m. coronavirus. Het alternatief in Nederland is de RECONNECTIE DAG.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer ik weer in Ghana ben?

RECONNECTIE RETREAT

 • Wil jij zelf volledig ervaren, beleven en doorgronden hoe succes en prestatie in het nieuwe decennium voor jou werkt?
 • Wil je in korte tijd leren hoe jouw innerlijke creatiekracht optimaal in te zetten ten dienste van je eigen onderneming of het begeleiden van anderen?

Je bent van harte welkom op mijn “Home Ground” in het Noorden van Ghana. Voor mij de plek waar ik in alles is. Waar alles dat mijn zielsreis was, is en zal zijn, samenvalt in één oneindig moment. 

In de kracht van deze locatie kun jij wat ik noem: “Reconnectie met Roots in The Rhythms of Africa” volledig en diepgaand in jezelf ervaren. Lees hier meer over Reconnectie met Roots en The Rhythms of Africa

WAT IS HET                                                  

 • Een intensief programma van 5 dagen op een bijzondere locatie met krachtige energie (Uit en thuis 7 of 8 dagen. Verlenging mogelijk)
 • Een groep van maximaal 8 gelijkgestemde deelnemers die individueel en samen op ontdekkingsreis gaan
 • Een onbeschrijflijk krachtige co-creatie met de natuur, cultuur en mensen van het onontdekte Noord-Ghana.

WAT JE KUNT VERWACHTEN
De Reconnectie Retreats zijn onstaan om jou te helpen in connectie te zijn met jouw innerlijke creatiekracht. Via jouw unieke afstemming in de lijn Aarde – Hart – Cosmos. Dit kan het beste omschreven worden als de hereniging met het innerlijke licht van je ziel in haar zuiverste vorm; vrij stromend in haar oorspronkelijke levensenergie.

Hiermee bekrachtig je jouw fysieke aanwezigheid op aarde als een multi-dimensioneel wezen van energie. Eén met de natuur, het collectief dat we als mensheid zijn en het kosmische veld waarmee we allemaal verbonden zijn.

DE UNIEKE BIJDRAGE VAN CAROLE EN TEAM
Met mijn vermogens faciliteer ik het proces via:

 • Mijn persoonlijke “Reconnectie met Roots” in verbinding met het elektromagnetische veld en de natuur waar we op deze locatie één mee zijn
 • Een combinatie van breath work, DNA Activatie, Energie Healing, yoga, meditatie en andere vormen die in het moment passend zijn   
 • Traditionele community ceremonies in de “Cosmology of The Rhythms of Africa”. Deze ceremonies zijn een co-creatie met de oorspronkelijke bewoners die nog in de afstemming Aarde – Hart – Cosmos leven.

Het dag-tot-dag programma is erop gericht jou in verbinding te brengen met alle vermogens die in jou aanwezig zijn. Zodat ook jij succesvol kunt zijn in het leven van je ware missie. We werken op drie niveaus: RELEASE – ACTIVATE – COCREATE.

Optioneel: 1-op-1 tune-in sessie bij specifieke vragen of behoeften. Meer informatie Reconnectie sessies

WAT LEVERT HET OP

 • Alles dat heeft te ontstaan voor jou zal ontstaan zodra je je openstelt voor de ervaring
 • Bekrachtiging van alle vermogens die in jezelf aanwezig zijn. We werken met je emoties, je intuïtie, je hart, je zelfhelende vermogen en de diepste kern van je wezen: je ziel.
 • Een echte en duurzame shift van binnenuit.
  Omdat je jezelf op een diepgaand niveau aan gaat, zet je een stap naar een leven in hoger bewustzijn; het niveau waarop je jouw innerlijke creatiekracht optimaal kunt inzetten in het realiseren van het leven waar je ten diepste naar verlangt.
 • Creatie van een krachtig fundament voor een vitaal, vrij en vervuld leven in verbinding. Met balans en energie als uitgangspunt.
 • Ontdekken hoe Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht in de nieuwe tijd voor jou werkt (in Nederland).
 • Een versnelling in het creëren wat je voor ogen hebt of waar je naar verlangt
 • Krachtiger bijdragen aan het realiseren van transformatie met duurzame impact in je eigen leven, de maatschappij en de wereld.

“Op wat een mooie reis heeft Carole me meegenomen! Op wat een mooie reis heeft ze mij geholpen mezelf mee te nemen! En wat een mooie mensen heb ik via haar mogen ontmoeten. Wat voel ik me rijker vanbinnen, zoveel voller, meer heel. Vreemd maar lekker. Zoveel warmte, die ik meeneem van alle ontmoetingen, belevenissen, gesprekken en gewoon momenten van zijn. Ik zeg: “op het leven!”.

Maaike – Leidinggevend Apotheker

VOOR WIE
Voor JOU die het optimale wil halen uit je bewustzijnsontwikkeling en:   

 • Wil ervaren wat het is om in het volledige potentieel van jezelf en het leven aanwezig te zijn 
 • Een onvergetelijke en verrijkende beleving wil toevoegen aan haar levensreis
 • Een sprong in het diepe durft te wagen, waarna een enorme versnelling kan plaatsvinden in de creatie van het leven waar jij echt naar verlangt
 • Van alles geprobeerd heeft, maar niet van die ene blokkade of dat zich herhalende patroon afkomt
 • (Opr)echt nieuwsgierig is naar “Het Ware Afrika”.

De retreats zijn intense ontdekkingsreizen voor ondernemers, leiders en coaches die de intentie hebben om het optimale te halen uit hun persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling als krachtig fundament voor prestatie en succes in de nieuwe tijd.

 • Je bent in staat om op krachtige, actieve en positieve wijze het creatieproces van je unieke persoonlijke- en werkende leven te beïnvloeden en te managen,
 • leidend tot succesvol ondernemen en leiden met innerlijke creatiekracht,
 • in verbinding met de energie van de nieuwe tijd.  

DE RETREATS VOOR HET NIEUWE SEIZOEN (oktober 2020 t/m februari 2021) staan helaas on hold i.v.m. coronavirus. Alternatief in Nederland is de Reconnectie Dag.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen?

Wat mensen zeggen

Carole heeft een heel krachtige energie waarmee ze werkt terwijl ze jou er mee omarmt. Haar focus was volledig op mij. Ze creerde het vertrouwen en de veilige ruimte waarin ik alles kon laten gebeuren zoals ik in dat moment nodig had. Hierdoor was ik in staat om me volledig over te geven aan de reis. Ik zette mooie stappen in mijn leven.

Mieke – ZZP-er PR & Communicatie

Het contact met Carole en ‘haar’ mensen in Ghana was heel bijzonder. Door de reis ben ik me vele malen bewuster geworden van mijn eigen gedrag. Ik durf me kwetsbaarder op te stellen. Ik kan situaties makkelijker los laten en mensen laten zijn zoals zij zijn. Het voelt als de start van een reis die begonnen is, maar die ik nog niet helemaal kan begrijpen.”

Analiza – Ondernemer MKB

Het was een erg intense en indrukwekkende reis die ik had met Carole. Haar puurheid in elk moment gaf me een spiegel op de thema’s waar ik aan te werken had in mijzelf. Ik zal nooit de inspirerende ontmoetingen vergeten die ik had met de mensen die Carole al had geraakt met haar persoonlijkheid, aanwezigheid en vermogen levens op te lichten.”

Sandra – Documentairemaker

Reis je mee naar ‘the next level’?