Retreats

Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht vereist dat je aan de slag gaat met de plekken in jezelf die niet op het hoogst mogelijke niveau opereren.”

Carole Donkers
 • Wil jij zelf ervaren, beleven en doorgronden hoe succes en prestatie in het nieuwe decennium voor jou werkt?
 • Wil je in korte tijd leren hoe jouw innerlijke creatiekracht optimaal in te zetten ten dienste van je eigen onderneming of het begeleiden van anderen?

De retreats zijn intense ontdekkingsreizen voor ondernemers, leiders en coaches die klaar zijn voor the next level. Die de intentie hebben om het optimale te halen uit hun persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling als basis voor prestatie en succes in het nieuwe decennium.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

 • Een intensief programma van 5 dagen op een bijzondere locatie met krachtige energie
 • Een groep van maximaal 8 gelijkgestemde deelnemers die individueel en samen op ontdekkingsreis gaan
 • Een echte shift van binnenuit omdat je jezelf op een diepgaander niveau aan gaat
 • Een versnelling in het creëren wat je voor ogen hebt of waar je naar verlangt.

WAT LEVERT HET OP

 • Je bent in staat om op krachtige, actieve en positieve wijze het creatieproces van je unieke persoonlijke- en werkende leven te beïnvloeden en te managen,
 • leidend tot succesvol ondernemen en leiden met innerlijke creatiekracht,
 • in verbinding met de energie van het nieuwe decennium. 

“Op wat een mooie reis heeft Carole me meegenomen! Op wat een mooie reis heeft ze mij geholpen mezelf mee te nemen! En wat een mooie mensen heb ik via haar mogen ontmoeten. Wat voel ik me rijker vanbinnen, zoveel voller, meer heel. Vreemd maar lekker. Zoveel warmte, die ik meeneem van alle ontmoetingen, belevenissen, gesprekken en gewoon momenten van zijn. Ik zeg: “op het leven!”.

Maaike – Leidinggevend Apotheker

THEMA’s
Ervaring leerde dat het voor deelnemers fijn is om onder gelijkgestemden te zijn. De context die Carole creëert is daarom aangepast op de diepste drijfveren die de deelnemers gemeenschappelijk hebben. De drijfveren van ondernemers zijn vaak net wat anders dan die van leiders en coaches (die ook ondernemers zijn). Ook is er een 1-malige retreat special voor vrouwelijke ondernemers en leiders:

Ondernemen met innerlijke creatiekracht
Voor eigenaren van ondernemingen MKB+

 • Februari 2021

Begeleiden met innerlijke creatiekracht
Voor leidinggevenden, coaches, consultants leraren en therapeuten

 • Januari 2021

Krachtig van buiten, eenzaam van binnen
Voor vrouwelijke leiders en ondernemers

28 december 2020 t/m 3 januari 2021

DE RETREATS VOOR HET NIEUWE SEIZOEN (oktober 2020 t/m februari 2021) staan on hold i.v.m. coronavirus.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen?

Wat mensen zeggen

Carole heeft een heel krachtige energie waarmee ze werkt terwijl ze jou er mee omarmt. Haar focus was volledig op mij. Ze creerde het vertrouwen en de veilige ruimte waarin ik alles kon laten gebeuren zoals ik in dat moment nodig had. Hierdoor was ik in staat om me volledig over te geven aan de reis. Ik zette mooie stappen in mijn leven terug in Nederland.

Mieke – ZZP-er PR & Communicatie

Het contact met Carole en ‘haar’ mensen in Ghana was heel bijzonder. Door de reis ben ik me vele malen bewuster geworden van mijn eigen gedrag. Ik durf me kwetsbaarder op te stellen. Ik kan situaties makkelijker los laten en mensen laten zijn zoals zij zijn. Het voelt als de start van een reis die begonnen is, maar die ik nog niet helemaal kan begrijpen.”

Analiza – Ondernemer MKB

Het was een erg intense en indrukwekkende reis die ik had met Carole. Haar puurheid in elk moment gaf me een spiegel op de thema’s waar ik aan te werken had in mijzelf. Ik zal nooit de inspirerende ontmoetingen vergeten die ik had met de mensen die Carole al had geraakt met haar persoonlijkheid, aanwezigheid en vermogen levens op te lichten.”

Sandra – Documentairemaker

Reis je mee naar ‘the next level’?