Reconnectie Retreat (Ghana)

Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht vereist dat je aan de slag gaat met de plekken in jezelf die niet op het hoogst mogelijke niveau opereren.

Reconnectie met Roots in The Rhythms of Africa legt deze bloot. Leidend tot een onbeschrijflijk krachtig fundament voor de rest van je leven.

Hoe vaak ben jij in het drukke en ondernemende leven dat je leidt echt en wezenlijk in connectie met jezelf en alles dat het leven is?

 • Met je essentie?
 • Met alles dat in jou leeft?
 • Met alle vermogens die in jou aanwezig zijn?
 • Met dat wat allemaal nog meer kan en mogelijk is als je alles dat jij bent optimaal (be)leeft en inzet?

Wanneer creëer je echt en wezenlijk ruimte voor jou in dat wat je allemaal doet ten dienste van anderen?

 • Voel jij dat het tijd is voor jou?
 • Dat er meer in jou is dan wie je denkt dat je bent?
 • Dan de rollen die je vervult als ondernemer, coach, leidinggevende, partner, moeder, inspirator?

Wil je leren luisteren naar de verlangens die leven in de diepste essentie van je wezen: de ziel? En ontdekken hoe dat kan leiden tot een leven vanuit het hart, in vrijheid, vitaliteit, volledigheid en vervulling?

Of heb je hele andere vragen die lastig te beantwoorden zijn? Verlangens waar je niet helemaal bij kunt komen? Thema’s die iedere keer weer terugkeren wat je er ook aan probeert te doen?

Dan onstond het Reconnectie Retreat voor jou.

RECONNECTIE RETREAT

Je bent van harte welkom op mijn homeground in het Noorden van Ghana. Voor mij de plek waar ik in alles ben. Waar alles dat mijn zielsreis was, is en zal zijn, samenvalt in één oneindig moment. 

In de kracht van deze locatie kun jij volledig en diepgaand in jezelf ervaren wat ik noem: Reconnectie met Roots in The Rhythms of Africa. Lees hier meer over Reconnectie met Roots en The Rhythms of Africa.

“De kracht is het vermogen van Carole om te zijn.
In haar aanwezigheid vindt automatisch heling plaats.”

Astrid, Arts algemene- en leefstijlgeneeskunde

WAT HET IS                                                  

 • Een intensief programma van 5 dagen op een bijzondere locatie met krachtige energie (uit en thuis 7 dagen, verlenging mogelijk)
 • Een reconnectie met jezelf in de roots van je bestaan, met de dromen in je hart en de diepste verlangens van je ziel
 • Een onbeschrijflijk krachtige co-creatie met de natuur, cultuur en mensen van het onontdekte en authentieke Noord-Ghana
 • Een groep van maximaal 8 gelijkgestemde deelnemers die individueel en samen op ontdekkingsreis gaan

WAT JE KUNT VERWACHTEN
De Reconnectie Retreats zijn onstaan om jou te helpen volledig in connectie te zijn met jouw innerlijke creatiekracht. We maken contact met jouw unieke afstemming in de lijn Aarde – Hart – Cosmos. Dit kan het beste omschreven worden als de hereniging met het innerlijke licht van je ziel in haar zuiverste vorm: vrij stromend in haar oorspronkelijke levensenergie.

Hiermee bekrachtig je jouw fysieke aanwezigheid op aarde als een multi-dimensionaal wezen van energie. Eén met de natuur, het collectief dat we als mensheid zijn en het kosmische veld waarmee we allemaal verbonden zijn.

DE UNIEKE BIJDRAGE VAN CAROLE EN TEAM
Met mijn vermogens faciliteer ik het proces via:

 • Mijn persoonlijke Reconnectie met Roots in verbinding met het elektromagnetische veld en de natuur waar we op deze locatie één mee zijn
 • Een combinatie van breath work, DNA Activatie, energy healing, yoga, meditatie en andere vormen die in het moment passend zijn   
 • Traditionele community ceremonies in de Cosmology of The Rhythms of Africa. Deze ceremonies zijn een co-creatie met de oorspronkelijke bewoners die nog in de afstemming Aarde – Hart – Cosmos leven.

Het dag-tot-dag programma is erop gericht jou in verbinding te brengen met alle vermogens die in jou aanwezig zijn. Zodat ook jij succesvol kunt zijn in het leven van je ware missie. We werken op drie niveaus: RELEASE – ACTIVATE – COCREATE.

Optioneel: 1-op-1 tune-in sessie bij specifieke vragen of behoeften.
Meer informatie: Reconnectie sessies

WAT LEVERT HET OP

 • Alles dat heeft te ontstaan voor jou zal ontstaan zodra je je openstelt voor de ervaring
 • Bekrachtiging van alle vermogens die in jezelf aanwezig zijn. We werken met je emoties, je intuïtie, je hart, je zelfhelende vermogen en de diepste kern van je wezen: je ziel
 • Een echte en duurzame shift van binnenuit.
  Omdat je jezelf op een diepgaand niveau aan gaat, zet je een stap naar een leven in hoger bewustzijn; het niveau waarop je jouw innerlijke creatiekracht optimaal kunt inzetten in het realiseren van het leven waar je ten diepste naar verlangt
 • Creatie van een krachtig fundament voor een vitaal, vrij en vervuld leven in verbinding. Met balans en energie als uitgangspunt
 • Ontdekken hoe Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht voor jou werkt (in Nederland)
 • Een versnelling in het creëren wat je voor ogen hebt of waar je naar verlangt
 • Krachtiger bijdragen aan het realiseren van transformatie met duurzame impact in je eigen leven, de maatschappij en de wereld.

“Op wat een mooie reis heeft Carole me meegenomen! Op wat een mooie reis heeft ze mij geholpen mezelf mee te nemen! En wat een mooie mensen heb ik via haar mogen ontmoeten. Wat voel ik me rijker vanbinnen, zoveel voller, meer heel. Vreemd maar lekker. Zoveel warmte, die ik meeneem van alle ontmoetingen, belevenissen, gesprekken en gewoon momenten van zijn. Ik zeg: “op het leven!”.

Maaike – Leidinggevend Apotheker

VOOR WIE
Voor JOU die het optimale wil halen uit je bewustzijnsontwikkeling en:   

 • Wil ervaren wat het is om in het volledige potentieel van jezelf en het leven aanwezig te zijn 
 • Een onvergetelijke en verrijkende beleving wil toevoegen aan haar levensreis
 • Een sprong in het diepe durft te wagen, waarna een enorme versnelling kan plaatsvinden in de creatie van het leven waar jij echt naar verlangt
 • Van alles geprobeerd heeft, maar niet van die ene blokkade of dat zich herhalende patroon afkomt
 • Nieuwsgierig is naar ‘Het Ware Afrika’.

WANNEER
Reizen naar Ghana is weer mogelijk en hopelijk kunnen de retreats plaatsvinden in de nieuwe energie van 2021. Voor nu nodig ik je van harte uit om online met me mee te reizen in The Rhythms of AfricaAn Expedition into the Heart of the World.

Laat je raken door de oerkracht, energie en kleurrijkheid van Ghana. Meld je aan en ontvang wekelijks inspirerende updates over: vitaal en vervuld leven vanuit je hart in de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Wat mensen zeggen

Carole heeft een heel krachtige energie waarmee ze werkt terwijl ze jou er mee omarmt. Haar focus was volledig op mij. Ze creerde het vertrouwen en de veilige ruimte waarin ik alles kon laten gebeuren zoals ik in dat moment nodig had. Hierdoor was ik in staat om me volledig over te geven aan de reis. Ik zette mooie stappen in mijn leven.

Mieke – ZZP-er PR & Communicatie

Het contact met Carole en ‘haar’ mensen in Ghana was heel bijzonder. Door de reis ben ik me vele malen bewuster geworden van mijn eigen gedrag. Ik durf me kwetsbaarder op te stellen. Ik kan situaties makkelijker los laten en mensen laten zijn zoals zij zijn. Het voelt als de start van een reis die begonnen is, maar die ik nog niet helemaal kan begrijpen.”

Analiza – Ondernemer MKB

Het was een erg intense en indrukwekkende reis die ik had met Carole. Haar puurheid in elk moment gaf me een spiegel op de thema’s waar ik aan te werken had in mijzelf. Ik zal nooit de inspirerende ontmoetingen vergeten die ik had met de mensen die Carole al had geraakt met haar persoonlijkheid, aanwezigheid en vermogen levens op te lichten.”

Sandra – Documentairemaker

Reis je mee naar ‘the next level’?