Tune-in sessies

“De kracht van energie is dat het verbindend werkt, onafhankelijk van waar we zijn.

Het is een connectie dwars door tijd en ruimte heen.”

Carole Donkers

TUNE-IN SESSIES
voor een connectie met jezelf ‘at the next level

Reserveer 30 minuten van jouw waardevolle tijd voor Carole en creëer een wereld van onschatbare waarde voor jezelf en je omgeving.

WAT HET IS

De online tune-in sessies zijn een vorm van 1-op-1 online coaching. Alleen dan vele malen krachtiger en effectiever, omdat Carole werkt in en met pure creatie energie.

VOOR WIE HET IS

Ondernemers, leiders en coaches die hun gunfactor en vermogen om positief te beïnvloeden willen vergroten door het levende voorbeeld te zijn. En alle andere zelfbewuste mensen die een connectie voelen met Carole.

WANNEER HET WERKT

Als je de intentie hebt het levende voorbeeld te zijn van waar je over spreekt.
Als je wilt leven, ondernemen, leiden en coachen op basis van authenticiteit en (opr)echte verbinding.

“In elke ontmoeting laat Carole mij ervaren wat werkelijk waarde heeft en welke keuzes ik nu te maken heb.”–

Marcel, Ondernemer in Duurzame Energie, Nederland

Het leven is een continue creatie van ervaringen die je zelf activeert. Negatief en positief. Bewust en onbewust. Wacht niet todat je een probleem hebt voor je bewust investeert in tijd en ruimte voor jezelf. Juist als je denkt al heel bewust en positief een bijdrage te leveren, is dat het perfecte moment om je innerlijke creatiekracht naar het volgende niveau te brengen. Daarmee realiseer je krachtiger en duurzame impact in het begeleiden van individuen, teams, organisaties of veranderingen in algemeenheid. En waarom zou je niet zo veel mogelijk positieve waarde en een krachtige bijdrage willen leveren in je leven, de maatschappij of de wereld?

Om toegang te krijgen tot je volledige potentieel heb je op reis te gaan naar binnen. Het vereist dat je aan de slag gaat met de plekken in jezelf die niet op het hoogst mogelijke niveau opereren.

DE TUNE-IN SESSIE KENT TWEE VORMEN
Focus op actuele levensvragen;

 • We werken met de meest urgente vraag die jou op dit moment bezig houdt.
 • De nadruk ligt op uitwisseling via gesprek, waarin we energie waarnemen en de kern / pijnpunten bloot leggen.
 • Resultaat is verheldering. Te merken in bijvoorbeeld: opgeruimd hoofd, een last van je af, meest passende keuze(s) voor je volgende stap.

Focus op energetische re-connectie

 • Nadruk op uitwisseling via energie
 • We werken in een overwegend stille verbinding, waarin de energie van Carole in-tuned op de jouwe, blokkades waarneemt en opheft.
 • Resultaat is minder concreet en tastbaar, omdat het proces zich afspeelt in je onderbewuste. De energie werkt daar waar het nodig is, ook na de sessie. Het is per persoon verschillend wat de uitwerking is.

WAT CAROLE BIJDRAAGT
Het vermogen van Carole is om jou in je innerlijke kracht, wijsheid en volledige potentie waar te nemen. Ze ziet als het ware de mooiste, lichtste en complete versie van jou. Daardoor neemt ze ook waar welke blokkades er nu in jou aanwezig zijn die jou belemmeren. Met haar neutrale, pure energie is Carole een spiegel die jou richting geeft. Op natuurlijke wijze creëert ze de ruimte waarin jij in alles kan zijn wie en wat je op dit moment bent. Ze werkt vervolgens met wat zich aandient.

WAT JE KUNT VERWACHTEN
Voor de sessie

 • brengt Carole zichzelf in connectie met haar optimale energetische stroom en het elektromagnetische veld om ons heen. Ze is dus volledig bewust aanwezig als ze je ontmoet. De energetische kracht die volledig bewust aanwezig zijn is, werkt door haar heen als ze met jou werkt.

Tijdens de sessie

 • Formuleren we 1 kernvraag die de basis is voor deze co-creatieve sessie
 • Stemt Carole zich volledig af op jou en waar jij nu bent. Dit doet zij gelijktijdig op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau
 • Worden jouw onbewuste belemmeringen voelbaar, zichtbaar en tastbaar
 • Onderzoeken we vervolgens samen wat jij nu te doen hebt om jouw innerlijke creatiekracht optimaal in te zetten
 • En we gaan daar mee aan de slag.  

Na de sessie

 • Heb je een verruimd bewustzijn en voel je hernieuwde energie in je stromen
 • Voel je je van binnenuit gemotiveerd en klaar om actie te ondernemen in de voor jou gewenste richting
 • Wordt het steeds helderder wat voor jou de essentie is in alle dagelijkse informatie en je zult hier makkelijker naar handelen. 
 • Zet jij wat je leert tijdens de sessie om in daden in het werkelijke leven.

WAT LEVERT HET OP

 • Met de begeleiding van Carole versnel je je bewustzijnsontwikkeling, optimaliseer je je innerlijke creatiekracht en leer je de bijbehorende processen optimaal te managen.
 • De kracht, wijsheid en potentie die in jezelf aanwezig is, is jouw belangrijkste instrument in de creatie van wat je voor ogen hebt.
 • Jij bent volledig aanwezig in alles dat je doet.
 • Hierdoor ben je vele malen krachtiger en effectiever in het begeleiden van andere mensen en veranderingen.  

WAT VRAAGT HET VAN JOU

 • De intentie te ontdekken hoe innerlijke creatiekracht voor jou werkt
 • De keuze om dit CaDo voor jezelf te gunnen
 • 45 minuten volledige aandacht voor jezelf (5 min. voor, 10 min. na)
 • Een open instelling en overgave aan wat er gebeurt tijdens de sessie
 • Financiële investering vooraf (betalingsregeling mogelijk):

Jouw intentie om deze ontmoeting met CaDo te gunnen aan jezelf is leidend. Daarom vinden de sessies plaats op het moment dat jij er bewust voor kiest.

WAT MENSEN ZEGGEN

“Van de sessies met Carole weet je dat ze altijd nieuwe energie en heldere inzichten opleveren. Ze brengt je terug naar de oorsprong van wat je doet. Dat lijkt in eerste instantie een vertraging, maar het leidt bij mij altijd tot betere prestaties” –

Richard, Digital Entrepreneur, Ghana

“De sessies met Carole zijn erg speciaal en brengen ongelooflijke transformatie in mijn mentale, emotionele en fysieke welzijn. Ik ontvang zo veel belangrijke levenslessen in korte tijd. Carole begeleidt me in het identificeren van de dieperliggende oorzaken van mijn uitdagingen. Ook maakt ze concreet hoe ik daar mee om kan gaan in het dagelijkse leven.

Na iedere sessie ervaar ik dat mijn hart en geest verruimd zijn. Ik ga met hernieuwde energie de wereld in.”

Marina, Specialist Onderwijs, Italie

De kracht is het vermogen van Carole om te zijn. In haar aanwezigheid vindt automatisch heling plaats.”

Astrid, Arts algemene- en leefstijlgeneeskunde

Tune-in en connect met jezelf ‘at the next level’