T4H Expeditie

“Hoe kun jij het optimale halen
uit jouw persoonlijke ontwikkeling,

zodat je succesvol bent met dat

wat je vanuit pure passie doet
en
met zo krachtig mogelijke impact bijdraagt aan een mooiere wereld voor iedereen?”

Carole Donkers, initiator Talents 4 Humanity

SAMEN OP REIS
Talents 4 Humanity ondersteunt jouw persoonlijke ondernemersreis en ontdekkingsreis via de T4H Expeditie. Dit Ervaringsgerichte leerprogramma is opgezet als een stap voor stap reisroute voor jouw reis. De Expeditie kent twee bestemmingen; Self-Discovery en The Experience.

Een Talent 4 Humanity zijn, betekent dat je toegewijd bent aan je innerlijke werk als mens. Het is de basis voor alles dat je doet. Die toewijding herken je wellicht als iets dat je van nature al hebt. Je bent bijvoorbeeld nieuwsgierig naar alles waardoor je jezelf kunt ontwikkelen. Soms is het een diep verlangen op zielsniveau dat je niet goed herkent of kunt plaatsen. Het is een stille roep van je ziel om haar licht te schijnen. Feller dan je Ego dat ooit kan.

Een commitment aan jezelf als mens houdt ook in dat je investeert in een herprogrammering van jezelf. Van alles dat je dacht dat je was en jezelf aangeleerd hebt te zijn. Door onbewuste levenservaringen, opvoeding, onderwijs, cultuur en maatschappij. Enkele voorbeelden van je innerlijke werk:

  • Groeien voorbij de manier waarop je opgevoed en opgegroeid bent als een Ego-Identiteit
  • Groeien voorbij de manier waarop je erop getraind bent om je aan te passen aan de buitenwereld zoals die is
  • Leren hoe aanwezig te zijn in het altijd veranderende nu
  • Leren hoe in balans te zijn; een consistente en kalme stroom van vitale levenskracht- en energie


T4H Community

Wederkerigheid
Talents 4 Humanity ondersteunen elkaar om:

  • onze unieke talenten en authentieke wezensessentie te (h)erkennen
  • te groeien als de puurste creatieve expressie van onze zielen
  • te bloeien in wat we voelen dat we hier op aarde te doen hebben
  • het in ons aanwezige vermogen tot succesvol zijn met innerlijke creatiekracht te stimuleren
  • onze persoonlijke initiatieven uit te breiden in de wetenschap dat dat meer positieve waarde toevoegt voor meer mensen. 


Co-creatie

In het gevoel van verbinding binnen de community leren we hoe het beste samen te werken in de natuurlijke flow van co-creatie.   

De co-creatie die gebeurt binnen de community ontvouwt zich in het natuurlijke ritme van het leven. We noemen dit “De kracht van connectie in co-creatie”. Dit betekent dat we onze zielen en harten laten leiden. Dit doen we in de wetenschap dat (re)connecties plaats vinden in de juiste tijd en op de juiste manier. Er is geen noodzaak tot een vooraf vastgestelde, lineaire en gestructureerde manier van samen werken. Er is geen hiërarchie, omdat we opereren op een fundament van gelijkwaardigheid van mens tot mens

Terwijl we natuurlijk en organisch ontplooien als individu en als collectief, groeien we uit tot een belichaming van de universele wereld waarin we geloven. Een mooiere wereld voor iedereen ontstaat zoals we evolueren.

Klaar om mee te gaan op ontdekkingreis in de T4H Expeditie? Lees hier meer.

Wil je actief bijdragen
aan creatie van de wereld die we samen zijn?


Wil je doneren
aan creatie van de wereld die we samen zijn?