Samen op reis

Wat betekent het voor jouw leven en werk als je in volledigheid aanwezig bent?
Als je hoogste potentieel?
In zo hoog mogelijk bewustzijn en
in connectie met al je vermogens?

Een leven lang had ik het gevoel dat ik ronddwaalde. Een vreemde in eigen land. Altijd onderweg naar iets. Maar naar wat? Er was een diep, onvervuld verlangen. Een leegte. Een missing link. Disconnectie is het woord dat alles samenvat. Tijdens mijn ‘ontdekkingsreis naar het ware Afrika’ werden al mijn vragen beantwoord.

In het Noorden van Ghana leerde ik wie ik in essentie ben. Ook ontving ik voortschrijdende inzichten. In mens zijn, ondernemen en ondernemerschap. In de realisatie van de dromen in mijn hart. In vrij en vervuld leven in mijn ware missie. In de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Als je gezien, gehoord en bekrachtigd wordt in wie je echt, in essentie bent, hoeft het leven geen jarenlange zoektocht te zijn. Dan zijn alle antwoorden altijd beschikbaar voor jou. In het hier en nu.

SAMEN EVOLUEREN VANUIT INNERLIJKE KRACHT
Mijn naam gegeven bij de geboorte in mijn fysieke lichaam is Carole Donkers. De naam die ik ontving na reconnectie met alles dat ik ben, is Kay Bright. In de kracht van deze connectie help ik jou om:

 • thuis te komen in jezelf: een reconnectie met wie en wat je in essentie bent
 • te ontdekken met welke ware missie jouw ziel hier op aarde is
 • de unieke creatie van jouw ziel in de wereld te brengen
 • een bron van inspiratie te zijn voor anderen.

Mijn focus hierbij is:

 • het ontsluiten en activeren van jouw innerlijke kracht in de essentie van mens zijn
 • jou te helpen je zelfhelende- en begeleidende vermogens te ontdekken en in te zetten, zodat je jezelf kunt bevrijden van alles dat jou belemmert in de creatie van het leven dat voor jouw ziel bestemd is
 • het bieden van stap voor stap begeleiding terwijl jij, via persoonlijk meesterschap, de unieke creatie(s) van jouw ziel de wereld in brengt

Wat je met mij als jouw reisgids kunt ervaren en beleven, is afhankelijk van waar jij bent in het leven en hoe diep je wilt en kunt duiken in jezelf. Elke ziel kent haar eigen tijd, tempo en niveau van vibratie. De begeleiding zal zich daarop aanpassen. Om deze reden bestaat de essentie van mijn dienstverlening uit 1-op-1 trajecten en laat ik in groepsactiviteiten maximaal 8 deelnemers toe. 

We reizen samen in de thema’s Creatie en Reconnectie.

Creatie
Aan de hand van mijn eigen belevingen en ervaringen laat ik je kennis maken met het oneindige potentieel dat het leven kan zijn. Deze unieke co-creaties faciliteren jouw innerlijke reis door je mee te nemen in:

 • Wie ik in essentie ben, waarom mijn ziel hier op aarde is, wat mijn unieke creatie is en hoe ik in de ware verbinding van mens tot mens nieuwe visies en vormen van leven en werken laat ontstaan
 • De wijze waarop Afrika ons kan helpen om ons zelfbewustzijn te ontwikkelen en te leven in innerlijke vrijheid.  

Reconnectie  
In volledigheid zijn wie je bestemd bent te zijn en te doen waarvoor je hier op aarde bent, vereist dat je een reis van diepgaande innerlijke heling aan gaat: een reis van reconnectie met de heelheid en eenheid die je in oorspronkelijkheid al bent.

De reizen van innerlijke heling die ik faciliteer, begeleiden jou in het bevrijden van alles dat jou belemmert in het worden van de mooiste, complete versie van jezelf. Ze helpen je in:       

 • Een reconnectie met wie en wat je in essentie bent
 • Het ontdekken met welke ware missie jouw ziel hier op aarde is en
 • Het bevrijden van elke belemmering en blokkade die je op jouw pad tegenkomt.

“Met Carole in gesprek zijn is zonder oordeel. Dat zorgt ervoor dat ik bij haar echt mezelf kan zijn. Waar anderen nog wel eens willen ‘zorgen’ dat iets gebeurt, laat zij het gewoon gebeuren.”

Joan, Coach / Marketing & communicatie

“Carole heeft het in zich om iemand tot rust te brengen, ‘to hold the space’. Te zijn met wat er is en daar stille getuige van te zijn. In haar ruimte kan ik me ontspannen en bij mezelf terecht komen. Ze herkent mij op een niveau waar geen woorden nodig zijn.”

Muriel, Specialist online Marketing

ZIJN WE EEN MATCH?
We zijn een match als je jezelf herkent in minimaal drie van deze kenmerken:

 • Ik ben bereid om in mezelf te duiken en diepgaand innerlijk werk te doen, ook al is dat niet altijd leuk
 • Ik ben nieuwsgierig om mezelf en het leven te ontdekken voorbij wat ik ben en ken
 • Ik voel een verlangen om een verschil te maken in de wereld
 • Ik ben zoekende in wat ik nou eigenlijk echt wil
 • Ik ben klaar voor een verandering of iets nieuws, maar weet niet goed wat
 • Ik heb vragen over het leven die ik zelf niet goed kan beantwoorden
 • Levenslang voel ik al een bepaalde onrust in je mezelf (wellicht te beschrijven als je alleen voelen, je anders voelen dan de rest, weten dat er iets niet klopt, voelen dat er meer is…)
 • Ik heb een diep verlangen om iets te vinden dat ik niet eens kan uitleggen, omdat ik niet precies weet waar ik naar op zoek ben.

“Ik heb zelden iemand ontmoet die zo puur is als Carole. Voor mij is ze een van de mensen die zeer dichtbij zichzelf is, “down to Earth” blijft en naar haar innerlijke kompas luistert.”

Esther Jacobs – The No Excuses Lady, Auteur, Digital Nomad