Samen op reis

Wat betekent het voor jouw leven en werk als je in volledigheid aanwezig bent?
Als je hoogste potentieel?
In zo hoog mogelijk bewustzijn en
in connectie met al je vermogens en natuurlijke talent?

Een leven lang had ik het gevoel dat ik ‘ronddwaalde’. Een vreemde in eigen land. Altijd onderweg naar iets. Maar naar wat? Er was een diep, onvervuld verlangen. Een leegte. Een missing link. Disconnectie is het woord dat alles samenvat. Tijdens mijn ‘ontdekkingsreis naar het ware Afrika’ werden al mijn vragen beantwoord.

In het Noorden van Ghana leerde ik wie ik in essentie ben. Ook ontving ik voortschrijdende inzichten. In mens zijn, ondernemen en ondernemerschap. In de realisatie van de dromen in mijn hart. In een vitaal en vervuld leven in mijn ware missie. In de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Als je gezien, gehoord en bekrachtigd wordt in wie je echt, in essentie bent, hoeft het leven geen jarenlange zoektocht te zijn. Dan zijn alle antwoorden altijd beschikbaar voor jou. In het hier en nu.

SAMEN EVOLUEREN VANUIT INNERLIJKE KRACHT
Mijn real life activiteiten nemen je mee op reis in de thema’s Creatie en Reconnectie. Ze zijn zo opgezet dat jij in elk moment ontvangt wat klopt met waar jij bent in jouw ontwikkeling. Je ervaart dat, en hoe, het mogelijk is om Master of creation te zijn van het leven dat je ziel bestemd is te leven in haar hoogste potentieel en missie. Dit noem ik:

Ik werk hierbij in een continue cyclisch proces van reconnectie, creatie en realisatie op twee niveaus: 

  • persoonlijke ontwikkeling (individueel, interrelationeel)
  • bewustzijnsontwikkeling (reconnectie, transpersoonlijk).

In de creatie van een mooiere wereld voor iedereen ben ik overtuigd van het belang van leren door ervaring en beleving. Alles waar ik jou in begeleid heb ik eerst zelf volledig doorleefd en doorgrond. Daarnaast is het vertrekpunt mijn connectie met de essentie van jouw wezen op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch.


“Met Carole in gesprek zijn is zonder oordeel. Dat zorgt ervoor dat ik bij haar echt mezelf kan zijn. Waar anderen nog wel eens willen ‘zorgen’ dat iets gebeurt, laat zij het gewoon gebeuren.”

Joan, Coach / Marketing & communicatie

“Carole heeft het in zich om iemand tot rust te brengen, ‘to hold the space’. Te zijn met wat er is en daar stille getuige van te zijn. In haar ruimte kan ik me ontspannen en bij mezelf terecht komen. Ze herkent mij op een niveau waar geen woorden nodig zijn.”

Muriel, Specialist online Marketing

The Deeper you dive, the higher you rise

Door jezelf in steeds diepere lagen te ontdekken in alles dat je bent, versterkt je innerlijke creatiekracht. Connect met de droom in je hart, ontdek al je vermogens, ga het leven aan in alles dat het is, duik de diepte in en transformeer jezelf en het leven met hulp van:

CREATIE INNERLIJKE ONTWIKKELINGSREIS – ONLINE


RECONNECTIE – RETREAT  – GHANA

  • Transformationeel en intensief 5-daags programma
  • Reconnectie met jouw roots in de oerkracht van Afrika, in Noord-Ghana
  • In een groep van maximaal 8 personen

Daarnaast is er de mogelijkheid voor online transformatiecoaching 1-op-1 en in een reconnectie cirkel. Meer informatie over alle vormen van dienstverlening:

“Ik heb zelden iemand ontmoet die zo puur is als Carole. Voor mij is ze een van de mensen die zeer dichtbij zichzelf is, “down to Earth” blijft en naar haar innerlijke kompas luistert.”

Esther Jacobs – The No Excuses Lady, Auteur, Digital Nomad