Sessies

LIFE TRANSFORMATION COACHING/MENTORING – ONLINE
Het leven is een continue creatie van ervaringen. Negatief en positief. Bewust en onbewust. Vaak ben je je er niet van bewust hoe je jezelf belemmert in je eigen ondernemerschap en leiderschap. Wat belemmert jou op dit moment zonder dat je het door hebt?

Gedurende ongeveer 4 maanden ga ik met jou op reis. In vijf 1-op-1 online sessies van 30 – 45 minuten verbind ik me met jouw wezenskern, jouw onderbewuste. Ik neem gelijktijdig waar op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Daarmee spiegel ik jou op waar jij nu bent en wat jij vandaag in jezelf te doen hebt om krachtige transformaties met duurzame impact te realiseren in je leven, de maatschappij of de wereld. 

Na elke sessie heb je meer helderheid en voel je hernieuwde energie in je stromen. Je voelt je van binnenuit gemotiveerd om actie te ondernemen in de voor jou gewenste richting en leert wat voor jou werkt. Tussen de sessies in zet jij wat je leert om in daden in het werkelijke leven en versnel je onder mijn begeleiding je bewustzijnsontwikkeling.

Connect met mij via deze link Stuur een bericht met je naam en e-mailadres in o.v.v. Mentoring. Ik neem binnen 48 uur contact met je op voor het plannen van een oriënterend gesprek. Op basis hiervan stel ik een traject op maat samen. Investering: € 625,- voor intake + 5 sessies inclusief tussentijdse begeleiding.

Ervaringen

Met hulp van Carole kan ik mijn eigen innerlijke proces versnellen. Een sessie met haar geeft me inzicht in hoe ik mezelf blokkeer. Daarna zet ik mooie stappen in mijn leven.”

Mieke

“Carole guided me towards identifying the root causes of my issues and how to address these in my daily life. I experienced that my heart and mind were transformed, refreshed and prepared to face the world with renewed energy.”

Marina, Italie

“In elke ontmoeting laat Carole mij ervaren wat werkelijk waarde heeft in het leven en welke keuzes ik heb te maken in mijn bedrijf om dat te eren”

Marcel

Klaar voor the next level?