T4H Fund

True power is in our togetherness as authentic people.
It is high time for people – everywhere in the world – to make maximum use of our natural source of creation.
To stand up for who we authentically are and connect our inner power in transforming the world.” 

Carole Donkers & Pobee Mwintombo, initiator Literati Creations
We are Talents 4 Humanity

FINANCIERING EN FONDS
Het model van Talents 4 Humanity is sociaal ondernemend.

De persoonlijke- en performancecoaching en trainingen die de Talents 4 Humanity in Ghana ontvangen, worden gefinancierd met inkomsten uit de dienstverlening van Carole Donkers. Daarnaast hebben klanten van Carole de mogelijkheid om minimaal 10% van hun aangekochte dienst of product bij te dragen aan het T4H fonds. Dit fonds wordt ook aangevuld met donaties. o.a. Rabobank Foundation, De Rotary, St. Drie Wassende Manen en tientallen particulieren droegen hier al aan bij.

Het T4H fonds is er om de initiatieven van talenten in Ghana sneller en met krachtige impact te laten groeien en/of lokale kansen optimaal te benutten. We noemen dit een aanvullende financiële injectie. Het betekent dat ondersteunende financiële middelen per direct beschikbaar zijn op het moment dat de sociale-maatschappelijke behoefte of bedrijfskans zich in de dagelijkse praktijk in Ghana aandient.

De Talents 4 Humanity zijn doorlopend (online) in connectie via de persoonlijke- en prestatiecoaching. Hierdoor kunnen we de kans van slagen en impact van een financiele injectie vooraf goed inschatten. We zijn succesvol met krachtige impact omdat:

  • De Talents 4 Humanity (T4H) individueel een voortraject van twee jaar doorlopen hebben in de realisatie van de individuele dromen in hun hart
  • De T4H vanaf de eerste dag het vertrouwen hebben gekregen en gestimuleerd zijn om leiding te nemen in hun initiatieven
  • De T4H hebben laten zien de ter beschikking gestelde middelen te kunnen managen
  • T4H samen werken in de ‘deep rooted’ en krachtige hart-tot-hart connecties die we met elkaar hebben op- en uitgebouwd in Noord-Ghana sinds 2007
  • Ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt voor wat hij/zij doet en
  • We hierdoor snel kunnen beslissen en schakelen.

REGISTRATIE EN INZAGE
Talents 4 Humanity is geregistreerd in Ghana als een not-for profit organisatie (NGO) en opereert conform lokale wet- en regelgeving. Als talenten in de fase komen dat zij inkomen genereren, dragen ze naar draagkracht bij aan de lokale organisatiekosten. Het betreft hier juridische en administratieve kosten.

Het is een bewuste keuze om te floreren in kwaliteit met onze lokale talenten in de leiding. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, experiment en leren. Jarenlange praktijkervaring wijst uit dat we krachtige en duurzame impact realiseren via onze intensieve co-creatieve partnerschappen.

Met andere woorden: We geloven niet in (grootschalige) projecten die moeten voldoen aan externe criteria binnen een lineaire doorlooptijd.

Rapportages 2017, 2018 en 2019 zijn op aanvraag beschikbaar. Stuur een bericht o.v.v. Rapportages T4H | Ghana.

Wil je actief bijdragen
aan creatie van de wereld die we samen zijn?


Wil je doneren
aan creatie van de wereld die we samen zijn?