T4H | Ghana

True power is in our togetherness as authentic people. It is high time for Africa’s people – for people everywhere in the world – to make maximum use of our natural source of creation and creativity. To stand up for who we authentically are and connect our inner power in transforming the world.” 

Carole Donkers, Founder Talents 4 Humanity

Wat is T4H | Ghana
T4H staat voor Talents 4 Humanity in Ghana; een community organisatie waarin jonge leiders van transformatie (vanaf +/- 27 jaar) samen werken aan het creëren van hun eigen, authentieke Afrika. Alleen als deze jonge generatie voor zichzelf op staat krijgen ze de mogelijkheden om te kiezen in welke maatschappij zij willen leven. Alleen dan kunnen we vanuit werkelijke gelijkwaardigheid een gelukkiger wereld co-creëren voor iedereen.

Kijk hier mee in een sessie Talent Activation

Model Talents 4 Humanity
In 2007 begon Carole voor het eerst jongeren in het Noorden van Ghana te helpen hun eigen talenten te ontplooien. Een eigen onderneming te starten en zo een draaiende economie te laten ontstaan (5000+ talenten). Het leidde tot een aanpak die zich bewijst: Op basis van innerlijke kracht het leven creëren waar je ten diepste naar verlangt.

Als het talent staat in de kracht van zichzelf werken we toe naar het realiseren van succesvolle ondernemingen, een baan of sociale projecten. Het ontwikkelen van eigenaarschap staat hierbij centraal. Zo leiden we rolmodellen – Talents 4 Humanity – op die een beter leven creëren voor zichzelf en hun familie. En die de jongere generaties en de maatschappij positief beïnvloeden. Uit deze rolmodellen (100+) selecteerde Carole vervolgens degenen waarmee ze sinds 2018 een duurzaam partnerschap opbouwt. Centraal in onze connectie staat leren, ondernemen en leiden met innerlijke creatiekracht.

Verder verdiepen? Bekijk ook deze video’s:
Carole’s perspective on ‘poor and deprived’ Ghana
Het interview ‘Black is Bright’met Carole in Time with the Motivator
Talent Beyond Limits – Entrepreneurship Experience


Nieuwsgierig naar de wereld
die we samen creëren?