The Rhythms of Africa

“Life has rhythm.
Nature has its rhythm.
Rhythm is the sound of life.
In Africa there is rhythm in everything we do.

Pobee Mwintombo – Spoken Word Artiste, Author
Creator 4 Humanity

IN THE RHYTHMS OF AFRICA
Creators 4 Humanity zoals het zich nu ontwikkelt vloeit voort uit de 10-jarige ondernemersreis van initiator Carole Donkers. Een ontdekkingsreis naar haar ware Afrika in het Noorden van Ghana. Tegelijkertijd werkte zij in co-creatie met de lokale leiders van transformatie terplekke vanuit hun gedeelde drijfveer: de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Voor Carole zijn de energie, cultuur en mensen van Noord-Ghana een onuitputtelijke bron van verrijking. De Creators 4 Humanity in Ghana waarmee zij in co-creatie leert en werkt, laten haar doorlopend zien wat mogelijk is in het leven. Welk potentieel er voor ons als mens beschikbaar is als we voorbij ons hoofd gaan. Als onze mentale intelligentie ten dienste komt te staan van al onze andere vermogens. Niet door te spreken over wat mogelijk is, maar door het in alles te zijn.

The Rhythms of Africa –
A 13-track audio-album

Het DNA en de waarden van Creators 4 Humanity zijn ingebed in ‘The Rhythms of Africa‘.  Deze woorden staan symbool voor de oorspronkelijke en authentieke levenswijze van het Afrikaanse continent. Het is ook de titel van het audio-album dat in 2018 ontstond in de co-creatie tussen Carole en Mwintombo ft Wiyaala.

Connect met The Rhythms of Africa via de ontwikkelingsreis The Creator in You en kom hier alvast in de sfeer met de titel-track:

Alles dat Creators 4 Humanity vandaag de dag is, werd en wordt gevormd terwijl we met onze voeten geworteld zijn in de Afrikaanse aarde. Terwijl we luister(d)en naar het natuurlijke levensritme in onszelf in connectie met die aarde.

De ervaringsgerichte ontwikkelingsreizen (online Expedities) ontstonden organisch in het samen leven met de lokale mensen in het Noorden van Ghana. Door zij aan zij te werken in co-creatie met de jonge leiders van transformatie in deze regio. Door samen te experimenteren en uit te vinden wat voor hen werkt in hun context. In de realisatie van gewenste veranderingen lokaal en de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Met het Noorden van Ghana als thuisbasis, ontwikkelt Creators 4 Humanity zich natuurlijkerwijs als een community van zelfbewuste, ondernemende mensen wereldwijd. Wat wij gemeenschappelijk hebben is een innerlijke drijfveer om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld voor iedereen. We willen hierin succesvol zijn met een zo krachtig en duurzaam mogelijke impact. We beseffen dat een investering in onze persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling het startpunt is voor de verandering die we willen realiseren in de huidige wereld.

De wereld heeft meer Creators 4 Humanity nodig. We ontmoeten en ondersteunen graag de Creator 4 Humanity die jij (in potentie) bent via de online ontwikkelingsreis:

Het verhaal dat leidde tot Creators 4 Humanity is beschikbaar in de vorm van een boek (dat je gratis ontvangt bij deelname aan The Creator in You).

Nieuwsgierig naar de wereld
die we samen creëren?

Hoe draag jij actief bij aan
creatie van de wereld die we samen zijn?


Wil je doneren
aan creatie van de wereld die we samen zijn?