The Rhythms of Africa

“Life has rhythm.
Nature has its rhythm.
Rhythm is the sound of life.
In Africa there is rhythm in everything we do.

Pobee Mwintombo – Spoken Word Artiste, Author
Creator 4 Humanity

IN THE RHYTHMS OF AFRICA
Creators 4 Humanity zoals het zich nu ontwikkelt vloeit voort uit mijn 10-jarige ondernemersreis en ontdekkingsreis naar mijn ware Afrika. Ik kwam terecht in het Noorden van Ghana waar ik werkte in co-creatie met de lokale leiders van transformatie: Creators 4 Humanity. Terwijl we werken aan de realisatie van onze individuele dromen, zijn we verbonden in een gezamenlijke drijfveer: de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Voor mij zijn de energie, cultuur en mensen van Noord-Ghana een onuitputtelijke bron van verrijking. De Creators 4 Humanity in Ghana laten mij doorlopend zien wat mogelijk is in het leven. Welk potentieel er voor ons als mens beschikbaar is als we voorbij ons hoofd gaan. Als onze mentale intelligentie ten dienste komt te staan van al onze andere vermogens. Niet door te spreken over wat mogelijk is, maar door het in alles te zijn.

The Rhythms of Africa –
A 13-track audio-album

Het DNA en de waarden van Creators 4 Humanity zijn ingebed in ‘The Rhythms of Africa‘.  Deze woorden staan symbool voor de oorspronkelijke en authentieke levenswijze van het Afrikaanse continent. Het is ook de titel van het audio-album dat in 2018 ontstond in mijn co-creatie met de creatieve talenten Mwintombo en Wiyaala.

Alles dat Creators 4 Humanity vandaag de dag is, wordt gevormd terwijl we diep geworteld zijn in de Afrikaanse aarde-energie. We luisteren naar het natuurlijke levensritme in onszelf in connectie met die aarde.

Connect met The Rhythms of Africa via de online innerlijke ontwikkelingsreis The Creator in You en kom hier alvast in de sfeer met de titel-track:

Het verhaal achter The Rhythms of Africa en Creators 4 Humanity is beschikbaar in de vorm van een boek. Je ontvangt het automatisch bij deelname aan de online innerlijke ontwikkelingsreis The Creator in You.

Hoe draag jij actief bij aan
creatie van de wereld die we samen zijn?


Wil je doneren
aan creatie van de wereld die we samen zijn?