Workshop

Activeer je energie en boost je creatiekracht

In deze workshop van 3 uur met maximaal 12 mensen, activeren we de energie die jij van nature bent. Hiermee krijgt je innerlijke creatiekracht een boost. Innerlijke creatiekracht is een belangrijke sleutel voor succesvol ondernemen en leiden in het nieuwe decennium.

Activatie houdt in dat je connectie maakt met de diepere laag in jezelf; daar waar je contact hebt met je intuïtie, je hart, je ziel en het elektromagnetische veld om je heen. Het is een boost omdat je de stap zet naar een hoger niveau van bewustzijn; het niveau waarop je jouw innerlijke creatiekracht optimaal kunt inzetten in het realiseren van het leven waar je ten diepste naar verlangt.

CONTEXT

  • Wat beweegt Carole om een succesvolle carrière in Nederland achter zich te laten?
  • Hoe voelt het verlangen om een rijker en meer ontwikkeld mens te zijn?
  • Wat is de geheime aantrekkingskracht van Afrika?

Tijdens tien jaar ervaring in co-creatie met de jonge generatie in Ghana, ontving Carole de antwoorden op alle grote vragen die ze zichzelf ooit stelde. Over wie ze is. Over waarom ze hier is. Over leren. Over levens- en werkgeluk. Over het ontwikkelen van Afrika. Over de wereld waarin we leven. En over succes en prestatie in het nieuwe decennium.

Ze stelt nog maar één vraag: “Wat is het volgende in het nu?”

Wat mensen zeggen

“Ik kreeg nog veel meer vertrouwen dat ik écht mag zijn en van daaruit voelen wat voor mij de “next step” is. Ik leerde hoe ik mijn leven nog meer vanuit creatiekracht kan leiden.

Sandra Korse – Documentaire maker

“Carole laat je zien dat je altijd keuzes hebt. Dat het volgende vanzelf op je pad komt als je dicht bij je hart blijft. Als je binnen in jezelf luistert naar wat belangrijk is voor jou.

Ryanne – Leidinggevende Ricoh

“Wat me het meeste bij blijft is het verschil dat ik kan maken door zelfbewust te zijn. Zo creëren we een wereld van mensen die acteert vanuit liefde en niet vanuit angst.”

Monique – Lerares basisschool

Wil jij ook jouw innerlijke creatiekracht ervaren?